DURERE FĂRĂ MARGINI în urma tragediei din Constanţa: Trupurile neînsufleţite ale victimelor, aduse acasă VIDEO

Durere care nu poate fi descrisă în cuvinte în urma tragicului accident aviatic din Constaţa. Trupurile neînsufleţite ale celor patru salvatori au fost duse acasă. În Argeş, Brăila, Buzău şi Constanţa au curs râuri de lacrimi.

17 dec. 2014, 07:27
DURERE FĂRĂ MARGINI în urma tragediei din Constanţa: Trupurile neînsufleţite ale victimelor, aduse acasă VIDEO

Trupul neînsufleţit al copilotului a fost adus marţi seară acasă, la Mioveni, în judeţul Argeş. Ginel Claudiu Crăcănel a lăsat în urma sa o soţie îndurerată şi un băieţel de 9 ani, care nu s-a dezlipit de sicriul tatălui.

Acum 18 zile l-am făcut cetăţean de onoare. Ne-am bucurat împreună şi acum vă daţi seama în ce momente îl primesc înapoi acasă„, a declarat primarul din Mioveni.

Copilotul va fi înmormântat joi, iar în Mioveni sunt două zile de doliu.

Citeşte şi: Epava ELICOPTERULUI PRĂBUŞIT la MAMAIA a fost adusă la mal VIDEO

Râuri de lacrimi au curs şi la Brăila. Trupul neînsufleţit al doctoriţei, singura victimă scoasă în viaţă din apă, a fost depus la catedrala din oraşul său natal. Laura Vizireanu avea 39 de ani şi era medic la spitalul din Constanţa. Femeia avea un băieţel de nouă ani.

Colegii de la SMURD au venit cu braţele încărcate de flori.

VEZI ŞI: Romaniţa Iovan, REACŢIE TERIBILĂ după tragedia aviatică de pe Lacul Siutghiol

Sicriul cu trupul pilotului Petre Corneliu Cătuneanu a fost dus la Buzău, acoperit cu drapelul naţional şi însoţit de o gardă militară. Rudele şi cunoscuţii abia mai au puterea să-şi spună durerea.

Petre Corneliu Cătuneanu avea 47 de ani, era căsătorit şi avea o fiică studentă. „Ţi-ai dat viaţa pentru ce iubeai mai mult: să zbori şi să salvezi vieţi. Tu eşti eroul meu! Dumnezeu să te ierte!”, a scris pe Facebook fata lui după tragedie.

Pilotul va fi înmormântat mâine cu onoruri militare, în Cimitirul Eroilor din Buzău.

CITEŞTE ŞI: Imagini surprinse imediat după prăbuşirea elicopterului SMURD: Una dintre victime strigă disperată după AJUTOR

Trupul neînsufleţit al asistentei a fost depus la catedrală în Constanţa. Gabriela Harton avea 37 de ani şi aflase că este însărcinată cu doar 20 de minute înainte ca elicopterul să se prăbuşească. Ea a lăsat în urma sa un copil de numai 13 ani.

Asistenta va fi înmormântată vineri, lângă soţul său, care a murit în urmă cu 11 ani.

TERIFIANT. Lacul SIUTGHIOL este blestemat. Ce tragedii aviatice au mai avut loc în acestă APA BLESTEMATĂ FOTO