Durere fără margini în familia Nicoletei, tânăra moartă după ce a născut două fetițe gemene. Ce nu a mai apucat să facă fosta Miss Adolescența

Anul 2023 a început cu o adevărată tragedie pentru o familie din Dâmbovița. Nicoleta, fostă miss Adolescența 2016, a murit după ce a adus pe lume două fetițe gemene.

02 ian. 2023, 20:14
Durere fără margini în familia Nicoletei, tânăra moartă după ce a născut două fetițe gemene. Ce nu a mai apucat să facă fosta Miss Adolescența

Nicoleta Pârvu a ajuns la Maternitatea Giulești din București unde se pregătea să nască. La un moment dat, tinerei de 25 de ani i s-a făcut rău și a intrat în stop cardiac. Medicii au reușit să salveze bebelușii, prin cezariană, însă pentru Nicoleta nu au mai putut face nimic.

În urma incidentului tragic a fost deschisă o anchetă. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost dus la IML, iar legiștii vor stabili cu exactitate cauza decesului.

Citește și Nicoleta, fostă miss Adolescenţa 2016, a murit imediat după ce a născut două fetiţe gemene la Maternitatea Giuleşti. Durere cumplită într-o familie la început de an

Tânăra de 25 de ani a fost înmormântată duminică, pe 1 ianuarie. Familia, prietenii și toți cei care au cunoscut-o au condus-o pe ultimul drum, cu un gol imens în inimi.

Nicoleta a lăsat în urmă două fetițe pe care nu a apucat să le cunoască și o familie îndurerată

Nicoleta, fostă „Miss Adolescența” 2016, era foarte fericită alături de iubitul ei. Trăiau una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor și abia așteptau să devină părinți. Și-au petrecut Crăciunul și Revelionul împreună și își făcuseră o mulțime de planuri pentru 2023. În ultima perioadă făcuseră o mulțime de schimbări acasă pentru a fi pregătiți pentru venirea pe lume a gemenelor. Le aranjaseră camera, le cumpăraseră hăinuțe, pătuț și toate cele necesare și sperau la o viață frumoasă și liniștită alături de familia ce avea să se întemeieze.

Din păcate, visul sublim de a deveni mamă a fost curmat brusc pentru Nicoleta. Nu a mai apucat să-și cunoască fetițele, să le strângă la piept și să fie o familie.