Durere în familia Boc. Tatăl premierului va fi înmormântat joi în comuna Răchiţele VIDEO

Trupul neînsufleţit a lui Ioan Boc, tatăl premierului, a fost luat de la Clinica de Recuperare din Cluj-Napoca şi va fi dus în satul Răchiţele, unde va fi înmormântat joi. Emil Boc se aştepta la ce este mai rău, pentru că, se pare, zilele trecute a fost adus şi un preot în salonul unde era internat Ioan Boc.

RomaniaTV.net
28 dec. 2011, 08:52
Durere în familia Boc. Tatăl premierului va fi înmormântat joi în comuna Răchiţele VIDEO

Înmormântarea tatălui premierului Emil Boc, Ioan Boc, decedat marţi seară la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, va avea loc joi de la ora 12.00, la cimitirul din curtea bisericii din satul Răchiţele, judeţul Cluj, potrivit Mediafax.

Ioan Boc, unul dintre fraţii premierului, a declarat miercuri că trupul neînsufleţit al tatălui său, decedat marţi seară, va fi adus în jurul orei 15.00 la casa părintească din satul Răchiţele, urmând ca în cursul nopţii să aibă loc priveghiul.

„Miercuri, în jurul orei 15.00, aşteptăm să fie adus trupul neînsufleţit, iar înmormântarea va avea loc joi, de la ora 12.00, la cimitirul din Răchiţele. Trupul va fi adus în casa din Răchiţele unde a locuit tatăl meu, iar în cursul nopţii va avea loc priveghiul”, a spus Ioan Boc.

În cursul zilei de miercuri este aşteptat să sosească la Răchiţele şi premierul Emil Boc.

La casa din Răchiţele familia au început pregătirile pentru înmormântare, la ceremonia funerară fiind aşteptaţi să participe şi membri ai Guvernului.

Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.

În noiembrie, Ioan Boc a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.

Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a fost cel care a adus banii în familie, lucrând de-a lungul anilor ca geamgiu, tâmplar sau la cuptoarele de ars var de lângă satul Răchiţele, judeţul Cluj.