O nouă tragedie cutremură România. Accident grav la Suceava, doi tineri de 24 şi 25 de ani au murit pe loc

Pompierii militari care au intervenit la fața locului i-au găsit încarcerați pe cei doi ocupanți ai autoturismului Ford.

06 iun. 2023, 09:06
O nouă tragedie cutremură România. Accident grav la Suceava, doi tineri de 24 şi 25 de ani au murit pe loc

Un bărbat și o femeie, tineri de 24 și 25 de ani, au murit într-un accident produs marți dimineață pe DN 17, între Păltinoasa și Ilișești.

Din primele informații pe care le avem cei doi se aflau într-un Ford cu numere de Danemarca care ar fi pătruns pe contrasens. Ford-ul a lovit ușor inițial un alt autoturism pe contrasens, după care a intrat frontal într-un vehicul greu de pe contrasens.

Cadavrul găsit într-un apartament din Sectorul 4 ar aparține unei adolescente de 12 ani. Noi detalii cutremurătoare
Se ia în calcul ca probabilă varianta oboselii la volan drept cauză a accidentului. Pompierii militari care au intervenit la fața locului i-au găsit încarcerați pe cei doi ocupanți ai autoturismului Ford. Ambii aveau leziuni incompatibile cu viața, impactul fiind extrem de violent.

În total, în accident au fost implicate cinci persoane. Pompierii militari transmit că în autocamion se afla șoferul, care nu necesită îngrijiri medicale. Într-unul dintre autoturisme se aflau cele doua persoane încarcerate, decedate iar in cea de-a treia mașină implicată (cea acroșată ușor) se aflau alte două persoane, care nu necesita transport la spital.

Accident cumplit în Giurgiu. O femeie şi un bărbat au murit pe loc, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat

Poliţiştii au aplicat, în ultimele 24 de ore, peste 9.000 de amenzi, în valoare de peste 3 milioane de lei

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au intervenit la peste 2.700 de solicitări ale cetăţenilor, fiind sesizate peste 700 de infracţiuni. Poliţitii au intervenit la 2.728 de evenimente şi au aplicat 9.270 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.496.764 de lei.

De asemenea, au fost depistate 14 persoane urmărite naţional sau internaţional, faţă de care au fost dispuse măsurile legale, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

În urma activităţilor, au fost sesizate 767 de infracţiuni, în cauzele instrumentate fiind dispuse 12 măsuri preventive.

Totodată, poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 157 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 758 de permise de conducere, dintre care 352 pentru viteză, 91 pentru alcool şi 6 pentru droguri.

Au fost retrase şi 271 de certificate de înmatriculare, conform sursei citate.