Durerea de nedescris a antrenorului sârb de volei care activează în România. Dragan Kobiljski și-a pierdut fiica în masacrul din Belgrad FOTO

Atac oribil în Serbia, unde un puști de 14 ani a intrat într-o școală din Belgrad, cu o armă de foc și a ucis mai multe persoane. Printre victime se numără și fiica fostului voleibalist sârb Dragan Kobiljski, actual antrenor al echipei române SCM Zalău.

04 mai 2023, 20:05

Dragan Kobiljski, fost jucător al echipei Partizan Belgrad, care este momentan antrenorul la SCM Zalău, a ajuns joi la şcoala din capitala Serbiei unde a avut loc tragedia. Acesta și-a pierdut fiica în masacrul produs de elevul în vârstă de 13 ani.

Atunci când masacrul de la Belgrad a avut loc, antrenorul Dragan Kobiljski se afla în România. În prezent, acesta antrenează echipa de volei masculin SCM Zalău. După anunțul tragediei, bărbatul a plecat imediat din România și a mers direct la școala în care fetița lui și-a găsit sfârșitul. Acesta a fost surprins în fața instituției cu lacrimi în ochi și sfâșiat de durere.

Imaginile de la fața locului îl arată pe antrenor plângând, cu fața în palme. Bărbatul s-a prăbușit în genunchi în fața altarului de flori și lumânări. Durerea este împărtășită și de soția acestuia. Cei doi au plâns minute bune unul în brațele celuilalt, iar toate gândurile lor au mers către micuța ce a fost ucisă, dar și către restul copiilor care nu mai sunt în viață acum.

Citește și: Detalii cutremurătoare în cazul masacrului de la Belgrad. Criminalul a devenit „erou” pe rețelele sociale, după ce a crezut că participă la un joc: „Sunt un psihopat!”

Miercuri, 3 mai, adolescent de 13 ani, înarmat până în dinți, a deschis focul asupra colegilor de clasă. Ploaia de gloanțe a curs, iar băiatul nu s-a oprit până când nu a făcut numeroase victime.

În urma celor întâmplate, nouă persoane au fost ucise. Este vorba despre paznicul școlii și alți opt colegi de clasă ai adolescentului, printre care și una dintre fiicele lui Dragan Kobiljski. De asemenea, alți șase elevi și o profesoară au fost răniți. Toți se află în spital, unii dintre ei fiind în stare gravă.

Se pare că adolescentul a plănuit în detaliu atacul. Acesta le-a recunoscut autorităților că a pus totul la cale de unul singur și că a întocmit chiar și o listă  cu numele colegilor de clasă pe care voia să îi omoare.

„Suspectul a recunoscut că a plănuit acest atac și că a avut o listă cu numele copiilor pe care voia să-i lichideze, să-i asasineze. A făcut singur acest plan, plănuise cum să intre și să iasă apoi din școală”, a declarat Veselin Milic, șeful Poliției din Belgrad, potrivit Cancan.

Citește și: Primarul orașului Odesa, Hennadii Truhanov, arestat de procurori