Dureri de spate. 5 lucruri pe care sa NU le faci când te doare spatele

Dureri de spate. Durerea de spate este blestemul vietii moderne. Milioane de oameni se confrunta in fiecare an cu ea si cei mai multi dintre oameni au experimentat-o cel putin o data in viata. Durerea de spate poate fi greu de vindecat, iar daca te confrunti cu ea nu mai face urmatoarele lucruri: 

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 20:31
Dureri de spate. 5 lucruri pe care sa NU le faci când te doare spatele
  • Dureri de spate. Nu ridica greutati mari
  • Daca ridici greutati cand faci sport, la munca sau dintr-un orice alt motiv, ia in calcul sa renunti s-o mai faci pentru o perioada. Timp de o saptamana, nu ridica sau cara nimic ce cantareste mai mult de 2,2 kg. Permite-i spatelui sa se relaxeze si sa se vindece putin. 

  1. Dureri de spate. Nu evita exercitiile fizice

Ridicatul greutatilor iese din discutie insa poti face putin sport. Te-ai putea plimba sau chiar alerga daca poti tolera asta. 

  1. Dureri de spate. Adopta o postura mai buna

Una din cauzele durerii de spate este postura incorecta. Oamenii stau prea mult aplecati in fata. Daca lucrezi la birou tine-ti amandoua picioarele pe podea si incearca sa stai cu spatele drept. Monitorul computerului nu ar trebui sa fie deasupra liniei vizuale. Ar trebui sa privesti usor de sus in jos la monitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.