Duşa a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a afirmat, marţi, că a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 în cazul angajaţilor MAI.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 10:27
Duşa a dispus plata restanţelor la echipament pe 2011 angajaţilor MAI

„Chiar astăzi am dispus plata restanţelor la echipament pe anul 2011. Aşa cum ştiţi, au fost plătite 60% dintre drepturile pe care lucrătorii ministerului le au şi am dispus şi plata diferenţei de 40%, aşa că datoriile ministerului faţă de lucrătorii acestuia pe 2011 vor fi plătite până la sfârşitul lunii integral, urmând să fac demersuri ca să-şi primească drepturile şi pentru anul 2012”, a declarat Duşa, după prima întâlnire de lucru cu şefii structurilor centrale din MAI, potrivit România TV.

De asemenea, Ministrul de Interne a dat asigurări că reactualizarea listelor electorale se va face aşa cum prevede Legea referendumului şi cum a cerut Curtea Constituţională.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa şi ministrul delegat pentru Administraţie, Radu Stroe, s-au întâlnit, marţi, cu şefii structurilor centrale din MAI. Discuţiile au avut loc la sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, fiind prima întâlnire de lucru a miniştrilor Mircea Duşa şi Radu Stroe cu şefii structurilor din MAI.