Dușmani și după 17 ani! Tavi Colen, cuvinte dure la adresa fostului coleg de scenă, Alin Oprea. ”L-am condamnat la uitare, nu a făcut niciun cântec singur”

Tavi Colen a fost invitat într-un podcast, acolo unde a mărturisit faptul că l-a condamnat la uitare pe fostul coleg de scenă, Alin Oprea. Cei doi au format trupa ”Talisman” cu care au avut succes, însă nu mulți știu că cei doi nu au îngropat securea războiului. Află în rândurile de mai jos de ce.

04 dec. 2023, 20:10
Dușmani și după 17 ani! Tavi Colen, cuvinte dure la adresa fostului coleg de scenă, Alin Oprea. ”L-am condamnat la uitare, nu a făcut niciun cântec singur”

Tavi Colen și Alin Oprea au împărțit scena multă vreme și au format una dintre cele mai apreciate trupe muzicale ale anilor 2000. Cei doi artiști au făcut ravagii în rândul publicului, având numeroase hituri ale formației Talisman.

Citește și Tavi Colen rupe tăcerea despre fosta căsnicie a lui Alin Oprea: „A cunoscut-o la un spectacol, apoi m-am trezit cu ea în casă”

Chiar și așa, orice poveste are și un final, uneori fericit, alteori mai puțin fericit.

Astfel că, în anul 2006 cei doi au anunțat că formația Talisman nu va mai urca pe scenă niciodată.

Tavi Colen și Alin Oprea au decis să meargă pe drumuri separate din punct de vedere muzical, dar și personal, mai ales că între ei au luat naștere multe acuzații.

Timpul s-a scurs, însă certurile dintre aceștia s-au amplificat și au ieșit la iveală detalii pe care cei doi nu au vrut să le dezvăluie.

La 17 ani de la destrămarea trupei, Tavi Colen a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu fostul său coleg, Alin Oprea.

”Nu a făcut nicio piesă singur”

Tavi Colen are numai cuvinte dureroase la adresa lui Alin Oprea, despre care spune că nu s-a implicat aproape deloc în proiectul lor muzical.

Ba mai mult, artistul a mărturisit că nici nu mai vrea să audă de fostul său coleg, refuzând chiar și suma de 100.000 de euro, pe care cineva era dispus să i-o ofere pentru a mai cânta măcar o dată cu Alin Oprea.

Te-ar putea interesa și Tavi Colen, operat de urgență. Artistul a căzut de pe yacht direct în apă: „Am alunecat pe o scară”

„L-am condamnat pe Alin Oprea la uitare. Ceea ce, în ziua de astăzi, observăm că se întâmplă. Nu vreau scandal, nu vreau nimic, nu vreau bani, nu vreau să ne împăcăm.

A venit cineva care mi-a oferit 100.000 de euro la amândoi să facem un singur spectacol. Am refuzat. Eu eram și managerul formației. Alin Oprea dormea până la 15:00. Nu știa unde e biroul. Niciodată nu a știut.

Ce mă contrariază foarte tare este că el și-a trecut toate piesele. El e formația Talisman și toate piesele sunt pe numele lui și nici nu a făcut nicio piesă singur. Nu a făcut niciun cântec singur. Niciodată! Majoritatea cuvintelor erau niște bălării ”, a declarat Tavi Colen, în cadrul podcast-ului moderat de Adrian Enache.