Tavi Colen rupe tăcerea despre fosta căsnicie a lui Alin Oprea: „A cunoscut-o la un spectacol, apoi m-am trezit cu ea în casă”

Tavi Colen face dezvăluiri despre familia fostului său coleg şi prieten, Alin Oprea. Artistul a mărturisit că Alin a cunoscut-o pe Larisa la un spectacol, apoi, la scurt timp s-a "trezit cu ea în casă". Mai mult decât atât, femeia a încercat să fie managerul trupei.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 15:51
Tavi Colen rupe tăcerea despre fosta căsnicie a lui Alin Oprea: „A cunoscut-o la un spectacol, apoi m-am trezit cu ea în casă”

În urmă cu 21 ani, cu Alin eram ca doi fraţi. Locuiam în aceeaşi vilă. Eu plăteam chiria. Eu cumpărasem şi tot ce era în ea. El nu voia să cumpere nici măcar un pahar. Spunea că o să o facă atunci când va fi la casa lui. După un spectacol la Buzău, a cunoscut-o pe fata asta. Am crezut că este vorba despre o fană, şi atât.

Numai că după o vreme m-am trezit cu ea în casă. Şi n-a mai plecat. Ştiţi că acum câţiva ani a mai fost un scandal, când nu mi-am mai vorbit cu Alin. Iar Larisa a afirmat atunci că mâncam la ei şi-mi spăla chiloţii. A uitat să spună însă că oalele erau ale mele. La fel şi maşina de spălat în care îmi puneam chiloţii. Apoi a încercat să acapareze tot. Să o facă pe managerul trupei.

Mi-au furat şi numele. „Talisman” pe care l-am dat eu, într-o cameră de cămin studenţesc. Am martori. Ei l-au înscris la OSIM pe numele lor. Atunci m-am enervat şi am pus trei condiţii, ca să mai cântăm împreună: să nu mai bea înainte de spectacole, să nu mai vină niciodată nevastă-sa la spectacolele noastre şi să-mi dea numele de „Talisman” înapoi. Mi-a închis telefonul când i-am spus astea. De atunci nu ne-am mai vorbit.”, a spus Tavi Colen, conform retetesivedete.ro.

Citeşte şi Talisman cu ghinion: Războiul dintre Alin Oprea şi Tavi Colen continuă

Alin Oprea nu mai are nici bani de mâncare

Alin Oprea trece prin clipe foarte grele, după ce s-a despărţit de soţia sa. Pe lângă faptul că cei doi copii nu mai ţin legătura cu el, artistul se confruntă şi cu probleme financiare. Larisa, cea care i-a fost soţie aproximativ 22 de ani, i-a blocat conturile, iar cântăreţul abia mai face rost de bani de mâncare.

Toate conturile sunt blocate și eu sunt scos de la împuternicit, acolo unde erau bani. Nu m-am așteptat niciodată că cineva, soția, susținută de copii, să facă așa ceva. Nu suntem dușmani. Sigur, toate lucrurile acestea nu vor rămâne așa, deși eu acum sunt păgubit.

Stăteam într-o seară la restaurant, după ce am plecat de acasă, și mă gândeam dacă mai am bani și de felul doi. Sigur, m-am descurcat, am plecat într-un turneu la mare, unde se câștigă puțin, dar se câștigă. Am stat toată vara la un hotel all inclusive, unde am și cântat. Dar e foarte frustrant, ca la un moment dat, să ajungi din ce ai fost, ca un boschetar. E strigător la cer!a spus Alin Oprea în cadrul emisiunii Xtra Night Show.