Dușmănie dusă la extrem între doi români din Spania! După ce Gheorghe l-a călcat pe vecinul Ion cu mașina, i-a mai dat și o mamă de bătaie

Un român din Spania a fost dat în urmărire după ce și-a ucis vecinul, tot român, și l-a și bătut pentru a fi sigur că este mort. Gheorghe și Ion sunt protagoniștii celui mai șocant caz din Spania din ultima perioadă.

14 feb. 2024, 16:26
Dușmănie dusă la extrem între doi români din Spania! După ce Gheorghe l-a călcat pe vecinul Ion cu mașina, i-a mai dat și o mamă de bătaie
Dușmănie dusă la extrem între doi români din Spania! După ce Gheorghe l-a călcat pe vecinul Ion cu mașina, i-a mai dat și o mamă de bătaie

Un român din Spania a fost dat în urmărire, dar găsit la scurt timp de oamenii legii și arestat, după ce și-a ucis vecinul, tot român. Incidentul care a șocat întreaga comunitate din zona rurală situată între Cambrils și Vinyols i els Arcs a avut loc luni, în jurul orei 10:45 și îi are protagoniști pe Gheorghe și Ion.

Citește și: Crimă învăluită în mister în Spania! O româncă a fost ucisă de iubit, însă bărbatul susține că a fost doar un accident: „S-a înecat cu un os de pește”

Un român din Spania și-a călcat vecinul cu mașina, apoi l-a bătut ca să se asigure că e mort

Gheorghe și-a atacat victima pe un drum rural, apoi a fugit imediat de la fața locului. Potrivit primelor informații, cei doi se certau des și ar mai fi avut conflicte aprinse și în trecut, potrivit El Caso care citează ceilalți vecini din zonă. După o altă ceartă aprinsă, Gheorghe s-ar fi urcat în mașină și l-a călcat intenționat pe Ion. Deși era la pământ, rănit, Gheorghe l-a mai lovit în cap pe Ion de mai multe ori pentru a se asigura că este mort.

După cruzimea de care a dat dovadă, Gheorghe a fugit de la locul faptei, iar autoritățile ajunse la fața locului, alertate de martori, au intervenit rapid. Ion a reușit să le spună oamenilor legii cine l-a căsăpit, însă imediat după și-a dat ultima suflare. La scurt timp, autoritățile l-au găsit pe vinovat și l-au arestat.

Val de crime în Peninsulă

O crimă înfiorătoare a șocat comunitatea de români din Spania, dar și din România. Totul s-a întâmplat în iulie 2020, în Torrejon de Ardoz, un oraș de lângă Madrid, când un român de 37 de ani și-ar fi ucis partenera, tot româncă, în vârstă de 31 de ani, în urma unei dispute conjugale. După crimă, acesta ar fi încercat să-și ascundă fapta, spunându-le polițiștilor că femeia s-a înecat cu un os de pește. 

La aproape patru ani de la tragedia care a speriat Spania, procesul în cazul morții Mădălinei a început la Secția 26 a Tribunalului Madrid. În urma procesului, procurorii cer instanței condamnarea românului la 15 ani de închisoare.

Citește și: Româncă, arestată în Spania, din cauza unei idile cu antrenorul personal. „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer”