Româncă, arestată în Spania, din cauza unei idile cu antrenorul personal. „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer”

Potrivit autorităților, femeia nu este la prima abatere și nu are un cazier curat. Ea a mai fost arestată, în trecut, pentru incidente similare, în care au fost implicați bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani.

24 ian. 2024, 22:11
Româncă, arestată în Spania, din cauza unei idile cu antrenorul personal. „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer”

O poveste de dragoste neîmpărtășită a dus-o direct după gratii pe o româncă de 41 de ani, stabilită în Spania. Antrenorul său personal, de la un centru sportiv din Palma de Mallorca, o acuză de hărtuire și, se pare că femeia are un istoric similar cu alți bărbați.

S-a îndrăgostit nebunește de antrenorul ei personal până la punctul de a fi arestată pentru hărțuire și amenințări. Este povestea unei românce, care potrivit Poliției Naționale, și-a hărțuit sistematic antrenorul personal, noteză publicația spaniolă, Ultima Hora.

Românca i-a făcut fotografii fără acordul său, l-a sunat 24 de ore pe zi și, pentru că bărbatul este însurat, a ajuns până în punctul de a-i amenința partenera de viață.

Citeşte şi

EXCLUSIV Cum arată la interior vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu, mistuită de foc în 2020. Conacul aflat în paragină încă mai păstrează articole de mobilier și de îmbrăcăminte aparținând lui Irinel, Monicăi și Irinucăi
Săptămâni la rând, antrenorul de fitness cunoscut la nivel local, a început să primească avansuri de la clienta sa. Bărbatul spune că a lăsat foarte clar de înțeles, încă de la bun început, că nu își dorește ca relația să avanseze mai departe de sfera personală.

Ea nu l-a ascultat și nu s-a lăsat descurajată după ce a fost respinsă vehement. Dimpotrivă, a început să îl pipăie în timpul antrenamentelor și chiar să îi facă fotografii pe ascuns. Mai mult decât atât, a postat respectivele poze la statusul ei de WhatsApp. Antrenorul primea mesaje precum: „Dacă ai fi fost cu mine, ți-aș fi dat luna de pe cer”.

Soția antrenorului din Spania, devenită țintă a amenințărilor româncei

În cele din urmă, soția antrenorului a devenit ținta hărțuitoarei, aceasta fiind nevoită să depună plângere la poliție. Pe 8 ianuarie, agenții Poliției Naționale au arestat-o pe româncă.

Cum l-a prins Andreea Tonciu pe soţul vorbind cu altă femeie. „Găsesc mesaje acolo, cu cine crezi?” VIDEO
Potrivit autorităților spaniole, femeia nu este la prima abatere și nu are un cazier curat. Ea a mai fost arestată, în trecut, pentru incidente similare, în care au fost implicați bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 65 de ani.