Dwayne „The Rock” Johnson a făcut anunţul pe Instagram: „Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii”

Dwayne Johnson, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, a anunțat că a fost infectat cu COVID-19. Provocarea cea mai mare pentru actor a fost atunci când a aflat că soţia şi cei doi copii sunt, de asemenea, pozitivi pentru coronavirus.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 04:56
Dwayne „The Rock” Johnson a făcut anunţul pe Instagram: „Am fost testat pozitiv pentru coronavirus, alături de soţie şi copii”

Actorul în vârstă de 48 de ani, fost jucător de fotbal american și fost luptător de wrestling, a anunțat într-o înregistrare video postată pe Instagram că el, soția și cele două fiice au fost testați toți pozitiv în urmă cu trei săptămâni. 

Pot să vă spun că că au fost cele mai dificile și mai provocatoare momente pe care a trebuit să le îndurăm ca familie. Inclusiv în ceea ce mă privește – și am trecut prin oareșce grozăvii în trecut”, spune „The Rock”. El a explicat că i-a fost mult mai greu decât loviturile pe care le-a primit în ring, pentru că acum prioritatea sa o reprezintă familia și era de datoria sa să o protejeze.

Dwayne Johnson a povestit că cele două fetițe ale sale, în vârstă de 2 și 4 ani, au avut simptome ușoare, în schimb, cu soția sa, Lauren Hashian, lucrurile au stat cu totul altfel. Luna trecută, cuplul a sărbătorit un an de la căsătorie. (Lauren Hashian este a doua sa soție. Dwayne Johnson mai are o fiică mai mare, de 19 ani, dintr-o primă căsătorie cu Dany Garcia).

Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a anunțat actorul. 

El crede că au luat boala de la niște prieteni apropiați ai familiei și de aceea actorul își roagă fanii să fie extrem de precauți atunci când se întâlnesc cu prietenii sau cu rudele și să-și ia măsuri: să se testeze înainte de o astfel de întâlnire și să poarte mască. Nu în ultimul rând, îi sfătuiește să aibă un stil de viață sănătos și să-și întărească imunitatea, fiind convins că în ceea ce-l privește, asta i-a fost de ajutor ca să învingă boala.


loading...