E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 – Numele spune tot [REVIEW]

După cum putem vedea cu toţii tabletele sunt pe val şi tot mai mulţi producători se duelează pentru o părticică din imensa felie a acestei pieţe. Aşa se face că pe lângă brandurile puternice precum: Apple, Samsung sau Asus, şi-au facut apariţia şi alţi producători ceva mai mici care speră să dea lovitura prin promovarea unor device-uri cu un raport performanţă/preţ cât mai bun.

RomaniaTV.net
10 nov. 2012, 18:24
E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 – Numele spune tot [REVIEW]

Unul dintre producătorii locali de astfel de gadget-uri este E-Boda, companie românească cunoscută datorită DVD-Player-elor vândute în număr mare la noi pe piaţa. La ora actuală, în portofoliul firmei se regăsesc mai multe tablete destul de accesibile, care şi promit să satisfacă nevoile utilizatorilor sensibili la preţ, scrie Playtech.ro.

Acum vom analiza vârful de gamă şi anume noua tabletă E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 şi vom vedea dacă şi în ce măsură va reuşi să ne impresioneze.

Design şi calitatea materialelor/asamblării:

Din punct de vedere al design-ului şi al culorilor folosite, tableta E-Boda este cât se poate de simplă, fără artificii inutile. Faţa este dominată clar de sticla display-ului şi de o ramă destul de lată de culoare neagră.

Spatele dispozitivului este dintr-un aluminiu de culoare gri închis, care pare destul de rezistent şi dă senzaţia unui produs robust. După cum se poate observa şi în poze, pe partea inferioară regăsim senzorul camerei, difuzorul şi informatiile cu privire la butoane, conectori precum şi logo-ul firmei şi numele tabletei.

Citeşte review-ul complet despre E-Boda Supreme IPS Dual Core X200 pe Playtech.ro.