E loc şi pentru Ungureanu în PNL. Vezi condiţiile lui Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu nu exclude posibilitatea unei colaborări cu premierul Ungureanu şi se declară chiar dispus să-l primească în rândurile partidului. Condiţia lui Antonescu este ca Ungureanu să se debaraseze de "anturajul nepotrivit" şi de practicile "nedemocratice". 

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 20:34
E loc şi pentru Ungureanu în PNL. Vezi condiţiile lui Antonescu

Dacă Mihai Răzvan Ungureanu, mâine, îşi dă seama că umblă într-un anturaj nepotrivit, că face lucruri nepotrivite, nedemocratice, că are o atitudine de neacceptat pentru un intelectual cum se pretinde şi cum este, şi pleacă de acolo şi vine ca Frunzăverde şi spune că vrea să se înscrie în PNL, probabil ca va fi primit. Deşi, sigur, că va primi câteva întrebari pentru că altfel ar putea şi domnul Băsescu să se înscrie în PNL şi nu cred că ar fi frumos. Sigur că, în principiu, dreptul ăsta îl are şi nu este o ipoteză exclusă.  Dar ca domnul Mihai Răzvan Ungureanu să facă astfel de politică şi de administraţie şi să fie partener cu PNL, cât pot eu să văd pe întinsul vieţii mele, nu e posibil”, a declarat Crin Antonescu, la emisiunea „Ultima Oră”, de la România TV

Antonescu a explicat că el nu exclude să colaboreze cu nimeni în decursul timpului, dar „întotdeauna de pe principiile şi de pe bazele de pe care vorbim acum”.

„Ceea ce exclud este să colaborez, până în 2016 cel puţin, cu domnul Mihai Răzvan Ungureanu în calitatea sa de reprezentant al lui lui Traian Băsescu, al SIE sau al vreunei altei formaţiuni politice, dacă îşi face. Asta exclud cu totul”, a spus liderul PNL.  Antonescu a adăugat  că USL are nişte angajamente politice, pe care le va aplica în cazul în care va câştiga alegerile, iar „asta înseamnă un calendar şi un angajament în care nu încap alţii”. „În al doilea rând, e foarte greu de crezut că Mihai Răzvan Ungureanu va putea face vreodată politică de pe principii şi cu mijlocace compatibile cu ale mele”, a completat liderul PNL.

În ceea ce priveşte acuzaţiile premierului la adresa lui Victor Ponta, Antonescu a constatat că şeful Guvernului l-a înjurat pe liderul PSD mai ceva ca Traian Băsescu.

Premierul l-a înjurat sănătos pe Ponta jumătate de oră, într-un mod mai agresiv decât am văzut vreodată la Traian Băsescu, spunând tot felul de aberaţii„, a comentat liderul PNL.