E oficial, FCSB are un nou antrenor. Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Nicolae Dică

Gigi Becali a declarat luni că s-a înțeles deja cu Nicolae Dică, iar acesta a semnat  pe un an și va fi noul antrenor al echipei. În plus, Becali a dezvăluit că Reghecampf a mers la palatul de pe Aleea Alexandru pentru a pune la punct ultimele detalii înaintea despărțirii.

15 mai 2017, 09:23
E oficial, FCSB are un nou antrenor. Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Nicolae Dică

Gigi Becali a anunţat, luni, la reşedinţa sa din Aleea Alexandru, că s-a înţeles cu Nicolae Dică pentru preluarea postului de antrenor principal, ocupat până acum de Laurenţiu Reghecampf.

Dică este noul antrenor. Reghecampf va veni azi, e doar de la revedere, nu cer bani pe el, deci nu vine să reziliem contractul sau ceva de genul, doar să ne luam la revedere„, a declarat Gigi Becali, la palatul din Aleea Alexandru. Ulterior, la locaţie au sosit Valeriu Argăseală şi Laurenţiu Reghecampf.

Nicolae Dică a fost secund la Steaua, între 2014 și 2015, în perioada în care echipa a fost pregătită de Costel Gâlcă și de Mirel Rădoi.

Nicolae Dică a început cursurile pentru licența PRO în luna martie, dar va obține o diplomă abia peste un an și jumătate, astfel că, deși va conduce ședințele de pregătire ale primei echipei, va fi doar antrenor secund în acte.

Licența nu este o problemă la Dică, se rezolvă. El are licență de antrenor secund, o să aibă un antrenor pe margine cu el. Trebuie să își aleagă el, nu eu. Doar nu o să i-l impun eu. Unul care să-l și ajute. Să-și aleagă, dacă vrea să-l ia pe Țiți…„, a spus Gigi Becali. Chiar dacă în acte va figura ca principal, această funcţia va fi probabil simbolică.