E oficial. Marian Vanghelie are o relaţie amoroasă cu Oana Mizil VIDEO

Primarul Marian Vanghelie a recunoscut că trăieşte de câteva luni o poveste de amor cu deputata Oana Mizil, colega sa de partid. 

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 03:44
E oficial. Marian Vanghelie are o relaţie amoroasă cu Oana Mizil VIDEO

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil sunt, oficial, într-o relaţie. Informaţia a fost confirmată chiar de Vanghelie, marţi seară, în cadrul unei emisiuni mondene.

Da, este adevărat, nu mă ascund. Este o poveste de câteva luni de zile„, a declarat edilul Sectorului 5 al Capitalei.

Vanghelie afirmă că atât el, cât şi Oana Mizil sunt „oameni liberi”. Primarul susţine că el şi soţia sa, Charlotte, au hotărât în urmă cu un an ca relaţia lor să decurgă doar de dragul educaţiei fiului lor.

Ceea ce dumneavostră nu ştiţi este că atât eu, cât şi doamna Oana suntem liberi în acest moment. Nu trebuie să anunţăm public în ce fel suntem liberi sau nu. Tot ce pot să vă spun este că, de un an, din cauza programului complicat, din cauza stresului şi a tuturor problemelor, eu şi soţia mea nu mai avem o relaţie aşa cum am avut în ultimii 28 de ani. Am stabilit că relaţia noastră trebuie să existe doar pentru educaţia copilului”, a declarat Marian Vanghelie, aseară.

Oana Niculescu Mizil este măritată cu omul de afaceri libanez Jamil Tohme, cu care formează un cuplu din 1997. Presa mondenă vorbeşte însă despre declanşarea procedurii divorţului între ei.