E OFICIAL! Mircea Lucescu pleacă de la Şahtior Doneţk la finalul sezonului

Constantin Anghelache, fostul preşedinte de la Dinamo, a declarat, joi, că plecarea lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk este sigură, iar aceasta se va produce în vară, şi de asemenea şi faptul că viitoarea destinaţie a fostului selecţioner al României îi este cunoscută.

RomaniaTV.net
05 mai 2016, 20:52
E OFICIAL! Mircea Lucescu pleacă de la Şahtior Doneţk la finalul sezonului

Şahtior va intra într-o nouă eră începând din această vară. Constantin Anghelache susţine că Mircea Lucescu va pleca de la Şahtior la finalul acestui sezon, după 12 ani. Lucescu este unul dintre cei mai longevivi antrenori din fotbalul european, însă în vară va accepta o nouă provocare.

Constantin Anghelache spune că ştie şi echipa cu care va semna, dar a refuzat să ofere prea multe detalii: „Vă confirm 100% că Mircea Lucescu va pleca la finalul acestui sezon, la sfârşitul lui mai. Ştiu unde pleacă, dar nu este cazul să spun. Are oferte cum n-a avut niciodată. Nu se pune problema să vină la naţională„, a declarat Constantin Anghelache la DigiSport.

Mircea Lucescu a scris cea mai importantă pagină din istoria lui Şahtior Doneţk. În cei 12 ani petrecuţi pe banca echipei din Ucraina, „Il Luce” a câştigat opt titluri, patru cupe, şapte Supercupe şi o Cupă UEFA. De asemnea, a fost numit de patru ori antrenorul anului în Ucraina.