E oficial, STEAUA l-a transferat pe Luchin. Vezi durata contractului şi salariul jucătorului

Preşedintele campioanei României, Valeriu Argăseală, a ajuns în această dimineaţă în Bulgaria, la Plovdiv, pentru a începe negocierile pentru transferul definitiv al fundaşului Srgian Luchin. Anunţul a fost publicat pe site-ul oficial al Stelei.

05 aug. 2014, 13:59
E oficial, STEAUA l-a transferat pe Luchin. Vezi durata contractului şi salariul jucătorului

Fundaşul Srgian Luchin este oficial jucătorul Stelei. El a semnat un contract pe doi ani cu gruparea din Ghencea, iar salariul său anual va fi de 144.000 de euro. De asemenea, Luchin va încasa şi o primă de instalare, în valoare de 100.000 euro.

De remarcat că acelaşi salariu ca la Steaua, 12.000 de euro pe lună, îl avea fotbalistul şi la gruparea bulgară Botev Plovdiv, de unde l-au transferat roş-albaştrii.

Srgian Luchin are 28 de ani şi a jucat 8 meciuri în naţională, marcând un gol, împotriva Albaniei, în preliminariile Euro 2012.

Citeşte şi Anamaria Prodan, DECLARAŢIE-ŞOC despre relaţia cu Reghecampf. „L-am sunat pe GIGI BECALI”

Anunţul transferului lui Luchin a fost oficializat şi pe pagina de Facebook a Stelei, unde stă scris: „Bine ai venit, Srgian Luchin!

FC Steaua Bucuresti anunta transferul internationalului Srgian Luchin, provenit de la echipa bulgara Botev Plovdiv, care a semnat un contract valabil pe doi ani.

Fundasul de 28 de ani a fost crescut de Politehnica Timisoara si a trecut si pe la Dinamo, acolo unde a evoluat intre 2011 si decembrie 2013.

Srgian Luchin este un fundas nascut pe 4 martie 1986 la Timisoara, care a facut junioratul la Politehnica Timisoara, echipa pentru care a debutat in 2007, intr-o partida impotriva celor de la Dinamo. Dupa cinci ani petrecuti la a doua si la prima echipa a celor din Timisoara, s-a transferat, in 2011, la Dinamo, in tricoul careia a castigat Cupa si Super Cupa Romaniei in 2012. In luna ianuarie a acestui an, Srgian a parasit-o pe Dinamo si a semnat un contract cu Botev Plovdiv. Pana in prezent, noul jucator al Stelei a strans 152 de partide si 7 goluri in Liga 1, 17 meciuri si 2 goluri in Cupa Romaniei, un meci in Super Cupa Romaniei, 14 partide si un gol in prima liga bulgara si 5 in Cupa Bulgariei. De asemenea, a evoluat de 2 ori in Cupa UEFA si de 7 ori in preliminariile UEFA Europa League. La nivelul echipei nationale a Romaniei, Srgian a adunat 8 meciuri si un gol, debutand in amicalul castigat in San Marino, cu 1-0, din 2011.

Transferul la Steaua este o mare oportunitate pentru mine si sper ca, prin evolutiile pe care le voi avea, sa rasplatesc increderea celor care m-au dorit la echipa. Imi doresc sa avem rezultate cat mai bune si cred ca ma voi adapta foarte repede la noul colectiv. Ii cunosc pe cei mai multi dintre baieti de la echipa nationala. De asemenea, Iasmin Latovlevici imi este foarte bun prieten si ne cunoastem de pe vremea cand evoluam impreuna pentru Politehnica Timisoara”.