E oficial! Universitatea Craiova revine în fotbalul românesc

Dezafiliată din structurile FRF în vara anului trecut, gruparea olteană ar trebui să evolueze în sezonul 2012/2013 în liga secundă.

RomaniaTV.net
17 iul. 2012, 10:55
E oficial! Universitatea Craiova revine în fotbalul românesc

Comitetul de urgenţă al FRF a dat curs deciziei Curţii de Apel şi a hotărît să o reprimească pe Craiova, în liga secundă. Anunţul a fost făcut de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care a declarat: „Da, ne-am pus de acord. Craiova are un loc în Divizia B„.

Citat de gsp.ro, vicepreşedintele FRF, Octavian Goga, a declarat: „Este adevărat că am avut câteva discuţii cu Mircea Sandu. În aceste momente, se redactează documentele oficiale. Nu vreau să adaug altceva”, a menţionat acesta.

Conform preşedintelui FRF, Mircea Sandu, una dintre seriile Ligii a II-a ar urma să aibă în sezonul viitor 12 echipe, iar cea în care va fi repartizată Universitatea Craiova va avea 13 echipe. Patronul grupării oltene, Adrian Mititelu, nu se mulţumeşte însă cu această reprimire a echipei sale în fotbalul românesc, el solicitând să-i fie daţi şi jucătorii pe care Universitatea i-a pierdut în urma desfiinţării abuzive.