E oficial: Whitney Houston a murit în urma unei supradoze. Vezi raportul final

Whitney Houston a murit pe 11 februarie, iar pe marginea cauzei decesului s-a speculat într-una. Joi a venit însă raportul final al legiştilor care au anchetat moartea vedetei.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 08:22
E oficial: Whitney Houston a murit în urma unei supradoze. Vezi raportul final

Whitney Houston a murit în urma absorbţiei unui amestec de droguri şi alcool. Este verdictul final dat de legişti în privinţa morţii regretatei artiste, care a fost găsită fără suflare în cada dintr-o cameră de hotel din Beverly Hills, pe 11 februarie. De asemenea, potrivit raportului, în camera artistei s-a găsit cocaină.

„Decedata ar fi putut muri din cauza unei supradoze de stupefiante, medicamente şi alcool”, conform documentului de 42 de pagini în care se adauga şi faptul că nu s-au găsit indicii care să susţină posibilitatea unei crime.

Moartea lui Whitney Houston a zguduit la începutul lunii februarie întreaga lume a muzicii şi nu numai. Vedeta a dominat scena muzicală pop şi soul în anii ’80-’90, poate cea mai cunoscută melodie a sa fiind „I Will Always Love You”, care a făcut parte şi din coloana sonoră a filmului „Bodyguard”, în care artista a jucat în 1992, la apogeul carierei sale, alături de actorul Kevin Costner.