Vila lui Adrian Corduneanu, pusă sub sechestru. Cum arată casa interlopului din Iaşi

Vila lui Adrian Corduneanu a fost pusă sub sechestru. Anchetatorii au decis să pună sigiliu pe proprietatea interlopului după ce au constatat că acesta nu poate justifica banii cu care a ridicat impunătoarea construcție din Iași.

27 mai 2022, 12:59

Vila lui Adrian Corduneanu, pusă sub sechestru. Trebuie precizat că Adrian Corduneanu a devenit în ultima perioadă ținta polițiștilor, fiind anchetat în cadrul mai multor dosare penale. Casa pe care anchetatorii au pus ochii este una impunătoare, are două niveluri și o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. De asemenea, are o curte de 400 de metri pătrați unde există un foișor.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu, petrecere cu șampanie în arest la domiciliu. Interlopul a ajuns viral pe TikTok VIDEO

Vila lui Adrian Corduneanu, pusă sub sechestru

Tot mobilierul este nou, iar imagini din casa interlopului au ajuns de multe ori în mediul online. Adrian Corduneanu, Beleaua de la Iași, așa cum se autointitulează interlopul, se laudă cu o casă ca în filme.

Imobilul pe care acesta susține că îl deține este cochet și se află în Iași. Fotografiile și filmulețele pe care el le postează adună mii de reacții din partea fanilor. Pe TikTok, Beleaua este cel mai „vocal”. Acolo postează aproape în fiecare zi fel de fel de videoclipuri, atât cu el, cât și cu frații sau prietenii săi, scrie BZI.

Adrian Corduneanu, scos din arest din cauza unor probleme de sănătate

Acesta le-a cerut judecătorilor câteva zile libere pentru a face investigații medicale la un spital privat din Constanța, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis recent cererea formulată de Adrian Corduneanu.

Instanța admite cererea formulată de inculpatul Corduneanu Adrian. Încuviinţează ca inculpatul Corduneanu Adrian, cercetat pentru comiterea infracțiunii de șantaj, să părăsească imobilul pentru a se deplasa la Spitalul Heka în perioada 24 mai, ora 6:00 – 28 mai 2022, ora 18:00. Definitivă”, au subliniat judecătorii ieșeni, potrivit Bzi.ro.