E posibil să îi ia locul în Fast and Furious 7. Cum arată fratele lui Paul Walker şi cât de bine seamănă

Kurt Russell a dezvăluit că încă nu ştie ce schimbări vor suferi personajele din Fast & Furious 7, ţinând cont de modificările care vor fi făcute în urma morţii lui Paul Walker.

24 ian. 2014, 11:48

Intr-un interviu acordat in timpul Festivalului de Film de la Sundance, actorul a discutat despre efectele produse de evenimentul tragic petrecut la sfarsitul anului trecut.

Regizorul James Wan, scenograful Chris Morrgan si reprezentantii studioului Universal au ajuns la o înţelegere şi au hotărât ca legendarul personaj interpretat de Paul Walker va avea parte de o retragere in cea de-a saptea parte a francizei.

Potrivit procinema.ro, Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian O’Conner în ultimele secvenţe din Fast and Furious 7. Cody Walker, care este cascador, ar putea continua filmările la peliculă în locul fratelui său, ca un omagiu adus actorului.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013 într-un teribil accident de maşină petrecut în California, SUA.

PAUL WALKER. Conform medicilor care au realizat autopsia întregul corp al lui Paul Walker era carbonizat, iar legiştii au constatat că nu mai exista nici un organ întreg, care să poată fi dat spre donaţe, informează TMZ.

Actorul a fost găsit chircit, cu braţele îndoite de la coate, semn că a încercat să se apere de flăcări în urma impactului („poziţia pugilistului”). Avea fracturi multiple la nivelul întregului corp, foarte grave însă la maxilar, claviculă şi la braţul stâng. Coastele şi osil pevian prezentau fracturi în mai multe locuri.