E război total între Cîţu şi USR după ce premierul i-a sugerat lui Drulă să-l concedieze pe şeful CFR

E război între Florin Cîţu şi USR-PLUS, după ce premierul a cerut în mod indirect demiterea şefului CFR. Reamintim că mai multe incidente feroviare au avut loc în ultimele 24 de ore, între care un tren plin cu copii a rămas blocat în câmp mai bine de 9 ore.

29 iul. 2021, 23:33
E război total între Cîţu şi USR după ce premierul i-a sugerat lui Drulă să-l concedieze pe şeful CFR
E război total între Cîţu şi USR după ce premierul i-a sugerat lui Drulă să-l concedieze pe şeful CFR

E război total între Cîţu şi USR după ce premierul i-a sugerat lui Drulă să-l concedieze pe şeful CFR. Cristina Prună, vicepreşedinta USR PLUS a fost deranjată de reacţia premierului după ce un tren plin cu copii a rămas blocat în câmp mai bine de nouă ore.

Război între Cîţu şi USR după ce premierul i-a sugerat lui Drulă să-l concedieze pe şeful CFR

Citeşte şi Încă un tren plecat din Mangalia a acumulat deja 13 ore de întârziere şi încă nu a ajuns la destinaţie

Cristina Prună pune o întrebare retorică pe pagina sa de Facebook despre Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, angajat în subordinea Guvernului.

„Dacă coordonatorul campaniei de vaccinare lucrează la Guvern, ce se întâmplă oare?”, se întreabă vicepreşedinta USR-PLUS pe Facebook.

Nu doar Cristina Prună a fost deranjată de reacţia premierului în cazul trenului plin cu copii blocat peste nouă ore pe câmp. Şi europarlamentarul USR-PLUS Alin Mituţă a reacţionat.

”Dacă premierul ar lucra mai mult la Guvern și mai puțin în campania de partid, am putea face reforme”, a scris Alin Mituță pe pagina de Facebook.

Citeşte şi Directorul CFR Călători, replici incredibile atunci când a fost întrebat de copiii blocați 9 ore în tren: „Încercați voi să găsiți soluții. De ce mă întrebați pe mine” / Cătălin Drulă: Putea să fie copilul meu

Reamintim că mai multe incidente feroviare au avut loc în ultimele 24 de ore, între care un tren plin cu copii care veneau din tabără a rămas blocat în câmp mai bine de 9 ore.

În urma incidentului, premierul a cerut în mod indirect ministrului Transporturilor să-l demită pe şeful CFR.

„Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, a spus Cîțu.

Alianța pentru Unirea Românilor cere demisia lui Cătălin Drulă din funcția de ministru al Transporturilor, după ciocnirea dintre două trenuri pe ruta București-Constanța, în urma căreia mai mulţi copii au stat 10 ore în câmp, fără apă şi mâncare.

„Am aflat cu revoltă ce s-a întâmplat cu trenul plin de copii care au stat 10 ore în câmp din cauza modului absolut dezastruos în care funcționează Ministerul Transporturilor, în general, și CFR Călători, în special. Este o dramă și o traumă care va rămâne atât pentru copiii care au fost nevoiți să îndure căldura sufocantă, fără apă și hrană, cât și pentru părinții care îi așteptau și care știau prin ce trec copiii lor. În orice țară din lumea civilizată, factorul suprem de decizie din cadrul Ministerului Transporturilor ar fi trebuit deja să-și fi dat demisia sau să fie demis. S-a întâmplat în numeroase alte cazuri când, pentru evenimente cu un impact mult mai mic, miniștrii și-au asumat și au plecat acasă.”, a declarat Claudiu Târziu, copreşedinte AUR, potrivit Observatornews.