E scris în STELE: RUSIA va declanşa al TREILEA RĂZBOI Mondial

Celebrul astrolog Pavel Globa reaminteşte despre una dintre predicţiile sale, de acum 10 ani, când a spus că, în 2014, va începe cel de-al Treilea Război Mondial, provocat de Rusia, care este o ţară blestemată. 

16 mart. 2014, 16:43
E scris în STELE: RUSIA va declanşa al TREILEA RĂZBOI Mondial

Astrologul Pavel Globa spune că Rusia se află sub „blestemul lui Mihail Lermontov, scriitor rus născut la 15 octombrie, 1814 şi un critic înrăit al ţarismului, care a avut „viziuni întunecate” în privinţa Rusiei.

Anul acesta se vor împlini 200 de ani de la naşterea marelui scriitor (poet şi prozator) şi, potrivit astrologului Globa, datele legate de aniversările şi comemorările sale aduc ghinion Rusiei, care ar putea avea parte de evenimente catastrofale. 

Citeşte şi Nostradamus ar fi prezis Al Treilea Război Mondial, care ar începe în 2014 şi ar distruge Europa

Globa spune că, anul acesta, Rusia ar putea provoca cel de-al Treilea Război Mondial, iar Ucraina va juca unrol important în acest eveniment. De asemenea, într-un interviu din 2008, Globa spunea că între 2014 şi 2020 vom avea parte de cataclisme care vor începe din Ucraina. Globa mai spune că Belarus, ultimul bastion comunist din Europa, ar pute să se unească cu Ucraina.

Astrologul Pavel Globa este astrologul care a prezis că preşedintele american Barack Obama va fi asasinat ca şi John Fitzgerald Kennedy. El a mai spus că Al Treilea Război Mondial va începe după asasinarea lui Obama.

Citeşte şi Dezvăluiri: documente declasificate arată cât de aproape am fost de cel de-al Treilea Război Mondial

Toto Globa a fost cel care a prezis că teritoriul Federaţiei Ruse va fi împărţit între alte ţări şi că un alt bărbat va veni la putere în Rusia şi va semăna cu un ţar din Dinastia Romanovilor, iar acest lider va schimba Constituţia Rusiei, potrivit infowars.com.

Astrologul a mai spus că sistemul politic şi cel economic se vor schimba complet şi că aproape fiecare ţară va fi condusă de o femeie, până în 2020.

Lumea a fost la minute distanţă de un RĂZBOI NUCLEAR, din cauza unui preşedinte TREZIT din SOMN

Dar, după cum se poate constata, niciuna dintre predicţiile sale „apocaliptice” nu s-a împlinit până acum, aşa că am putea scăpa şi de Al Treilea Război Mondial!… pe care l-a prevăzut astrologul.