Nostradamus ar fi prezis Al Treilea Război Mondial, care ar începe în 2014 şi ar distruge Europa

Ultimele decriptări ale catrenelor lui Nostradamus scot în  evidență atentate asupra unor premieri, fapt ce va declanșa cel de-al Treilea Război Mondial.

04 mart. 2014, 14:56
Nostradamus ar fi prezis Al Treilea Război Mondial, care ar începe în 2014 şi ar distruge Europa

Potrivit unui inginer  ucrainean, catrenele lui Nostradamus dezvăluie că anul 2014 va sta sub semnul violenței. Patru premieri vor fi victimele unor atentate, fapt ce va duce la declanșarea unui conflict armat în Peninsula Indostan, denumire veche a zonei care cuprinde India, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Srilanka, Buthan și Insulele Maldive.

Citeşte şi Sfârşitul lumii vine şi în 2014

Profețiile continuă și mai înfricoșător. Se spune că acest conflict se va transforma în cel de-al Treilea Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 și se va termina în octombrie 2024.

Citeşte şi APOCALIPSA este aproape. PREZICERI ÎNFRICOŞĂTOARE ale lui NOSTRADAMUS pentru 2014 VIDEO

De asemenea, ultimele profeții ale lui Nostradamus vorbesc despre boli cumplite care vor afecta mare parte din populația globului. Europa va fi aproape depopulata din cauza folosirii armelor chimice și nucleare în profețiile prezise de Nostradamus.

Nostradamus, născut în 1503, a devenit celebru datorită lucrării „Les Propheties” (1555), care conţine profeţii sub formă de catrene şi care acoperă o perioadă întinsă până în anul 3797. În total, Nostradamus a făcut 6.338 de profeţii.

Citeşte şi:

Conflictul din Crimeea, prevestit în urmă cu trei ani. Predicţiile spun că ÎNCEPE Al Treilea Război Mondial

Profeţii sumbre: Harta lumii se va schimba RADICAL în 2014

Citeşte şi Avertisment teribil pentru Terra: va deveni de nelocuit până în anul 2100