O româncă i-a sucit mințile lui Antonio Banderas. Noua „Mădălina Ghenea” este actriță în Italia și a avut apariții pe podiumurile marilor case de modă

Românca ce l-a dat pe spate pe actorul Antonio Banderas este actrița și fotomodelul Cristina Gheorghe, o tânără care a fost căsătorită și cu milionarul italian Luca Amantea.

06 iul. 2021, 20:30

Românca Cristina Gheorghe este o tânără absolut superbă, dar și talentată. Ea are nu numai un trup de zeiță, dar și capacități de actriță, care i-au adus roluri în mai multe producții italienești.

Noua „Mădălina Ghenea” urmează să joace într-o coproducție românească, o comedie despre doi hoți de bijuterii rare și o striperiță, care formează împreună o echipă de șoc. Cu ocazia filmărilor, Cristina Gheorghe a revenit în România.

Pelicula a fost scrisă și regizată de Tobi Ibitoye, MarkAzekko, dar și de actorul Tiberiu Harsan și se preconizează că poate rivaliza cu producțiile internaționale. Filmul ”Long Island Club” are un buget de jumătate de milion de euro și urmează să fie prezentat la un festival de film din Italia, dar va avea premieră și pe marile ecrane din România.

Cristina Gheorghe a avut ea însăși o viață ca-n filme. Superba româncă a fost căsătorită cu milionarul italian Luca Amantea, care este proprietarul unora dintre cele mai mari castele private din lume, castelul Aragonese și deține, de asemenea și alte afaceri în sudul Italiei.

Românca a luat masa cu Antonio Banderas în cadrul unei gale de film din Italia

Frumoasa româncă, care a stârnit fascinația mai multor bărbați celebri, duce o viață personală extrem de discretă. Ea a pus întotdeauna cariera pe primul loc, astfel că a avut mai multe apariții pe coperțile unora dintre cele mai faimoase reviste de modă, cum ar fi Vogue Italia. Cristina Gheorghe a fost și protagonista peliculei ”Acasa tutto bene“, în regia faimosului Gabriele Muccino.

Românca avea să-l cunoască și pe celebrul actor de Oscar, Antonio Banderas, alături de care a luat cina în cadrul Galei din 2017 a Festivalului din Italia. Cristina Gheorghe a jucat în pelicula “La Fortezza“, prezentat doar la festivaluri, și în care l-a avut drept coleg de platou pe Fabio De Caro, un actor apreciat în Peninsulă.

Cristina Gheorghe are și o impresionantă carieră de model. Ea a ajuns să prezinte pe podiumul celebrei case de modă Dolce&Gabbana. În urmă cu șapte ani, superba tânără a fost abordată pe stradă, în timp ce se plimba cu mama sa pe falezele din Capri, de un organizator de evenimente. Acesta a invitat-o să defileze, chiar în acea seară, pentru faimoasa casă de modă  Dolce&Gabbana. Norocul tinerei românce a fost că lipseau câteva modele și astfel a acceptat o provocare care i-a adus o experiență memorabilă. Au urmat diferite apariții în Vogue Italia, dar și colaborări importante, de la Rocco Barocco, pentru care a defilat, până la Yamammay, Calzedonia și diferite brand-uri de lenjerie intimă, relatează CanCan.