Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti, care a pus pe fugă 3 hoţi înarmaţi: „Mi-au pus mâna la gură şi un pistol în piept”

Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti. Femeia a reuşit să scape nevătămată dintr-o tentativă de jaf, care a avut loc la locul ei de muncă. Mai mult decât atât, s-a luptat corp la corp cu cei trei hoţi, care erau şi înarmaţi cu un pistol.

19 mart. 2021, 10:15
Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti, care a pus pe fugă 3 hoţi înarmaţi: „Mi-au pus mâna la gură şi un pistol în piept”
Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti

Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti. Magdalena Constantin, în vârstă de 40 de ani, a dat dovadă de un curaj extraordinar, atunci când a pus pe fugă trei hoţi, care au încercat să jefuiască o benzinarie.

Citeşte şi: Tentativă de jaf armat la sediul unei bănci în Bucureşti

Femeia lucra singură pe tura de noapte şi, ca să o păcălească să iasă din magazin agresorii i-au cerut trei doze de suc de la frigiderele de afară. Uşa s-a închis automat în urma ei, iar cei trei au observat acest lucru, iar atunci au năpustit asupra ei.

Magdalena nu s-a panicat şi  s-a luptat cu ei timp de 40 de secunde, iar când a reuşit să le ia pistolul şi să tragă, aceştia s-au speriat şi au fugit. Femeia a făcut curățenie la locul faptei și a sunat calmă la 112.

Ea este angajata benzinăriei din Bucureşti

Mi-a pus unul dintre ei mâna la gură, un pistol în piept. Mi-a zis: taci că te împuşc! Celălalt încerca cu o bandă adezivă de construcţii să mă lege. M-am luptat cu ei cât am putut, le-am dat cu dozele de cola unde am nimerit, după care am pus mâna pe pistol şi am început să să trag şi să fac în toate direcţiile. Când au văzut că am pus mâna pe pistol şi că nu mi-e frică nici de pistol abia atunci au renunţat şi au fugit.

Nu mi-a fost frică deloc pentru că eram conştientă că dacă le arăt un pic de frică nu e ok, sunt pa! Mă gândeam nu au cum să mă jefuiască pe mine, ce, sunt proastă? Mai ales, m-au apucat şi nervii că nu m-au băgat în altă parte în care să am pe ce să pun mâna ca să le dau mai bine”, a declarat Magdalena pentru stirileprotv.ro.

A doua zi, Magdalena a revenit la muncă fără teamă, dar înarmată cu un spray cu piper. Patronul benzinăriei a anunţat că va angaja şi un paznic.

Hoţii au fost reţinuţi de poliţişti şi duşi la audieri. Sunt acuzaţi de tentativă de furt calificat şi riscă închisoarea de la un an şi şase luni până la 5 ani.

Cei trei bărbaţi nu sunt cunoscuţi cu antecedete penale, doi dintre ei sunt fraţi şi au vârste cuprinse între 18-21 de ani”, a declarat Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, potrivit sursei menţionate mai sus.


loading...