Ea este cea mai insuportabilă mireasă din istoria nunților. Ce reguli absurde le-a impus invitaților săi în ziua marelui eveniment

Ea este mireasa care a reușit performanța de a-și enerva toți invitații în ziua marelui eveniment. Din dorința de a avea un eveniment ca la carte tânăra în vârstă de 30 de ani a impus un set de reguli absurde care i-a scos din minți pe oamenii care au venit să se bucure de nunta ei.

20 ian. 2023, 17:30
Ea este cea mai insuportabilă mireasă din istoria nunților. Ce reguli absurde le-a impus invitaților săi în ziua marelui eveniment
Ea este cea mai insuportabilă mireasă din istoria nunților

Ea este cea mai insuportabilă mireasă din istoria nunților. De regulă, miresele sunt foarte stresate în ziua nunții și asta pentru că își doresc ca marele eveniment să iasă perfect. Însă, Jennifer Wilkinson din Peterborough a reușit să îi scoată din minți pe toți invitații care au luat parte la nunta sa și asta din cauza regulilor stricte pe care le-a impus.

Citește și Maria, fata de 14 ani ucisă când mergea la colindat cu fratele ei, va fi înmormântată în rochie de mireasă pe banii primăriei

Ea este cea mai insuportabilă mireasă din istoria nunților

După ce cununia civilă nu a ieșit așa cum și-a dorit, tânăra s-a gândit să își ia măsuri de precauție astfel încât, nunta să iasă impecabilă. Ea a pregătit un set de reguli extrem de stricte care i-a supărat pe invitații prezenți la fericitul eveniment.

Jennifer Wilkinson a vrut să aibă trei petreceri, una alături de prietenele sale, în Ibitza, a doua puțin mai formală, iar a treia doar cu familia.

Cu o zi înainte de nuntă, mireasa a refuzat să ajute la organizarea marelui eveniment și le-a însărcinat pe domnișoarele de onoare să se ocupe de aranjarea meselor și a decorațiunilor.

Mai mult, niciunul dintre meseni nu a avut voie să consume mai mult de trei băuturi pe parcursul petrecerii, iar cavalerii de onoare au fost nevoiți să poarte doar pantofi de culoare maro.

„Unii dintre ei mi-au zis că nu au pantofi maro, dar nu m-a interesat. Le-am zis să roage pe cineva să le împrumute și să îmi arate neapărat cu ce se vor îmbrăca înainte”, a mărturisit tânăra, potrivit The Sun.

„Oaspeților li s-a interzis să poarte alb sau crem. Am spus oricui este îngrijorat de alegerea ținutei să-mi trimită fotografii pentru aprobare”, a mai spus Jennifer Wilkinson.

Mireasa nu s-a oprit aici și printre regulile absurde pe care le-a impus la propria nuntă se mai numără și faptul că invitații nu au avut voie să vină la petrecere însoțiți de copii, iar cei care nu s-au conformat au fost  tăiați de pe listă.

O altă regulă dubioasă sună așa: „Nu veni însoțit decât cu partenerul cu care ești căsătorit”. În cele din urmă, la ceremonia de la Biserică au luat parte 70 de persoane și la restaurant au ajuns 60 de petrecăreți.

De asemenea, mireasa le-a interzis invitaților să-și folosească telefoanele mobile în timpul nunții și nimeni nu a avut voie să posteze imagini de la eveniment pe social media timp de 24 de ore pentru că a vrut ca primele fotografii din mediul online să fie unele profesionale, alese chiar de ea.

„E o șansă rară ca o femeie să poată străluci în adevăratul sens al cuvântului. Ce e în neregulă să îți dorești ca acesta să fie marele tău moment? Dar a funcționat deoarece totul a mers perfect. A fost nunta visurilor mele. Am cheltuit 10.000 de lire”, a declarat Jennifer Wilkinson.

Citește și Simona Gherghe a fost dată afară de la Mireasa? Ce spune prezentatoarea: „Am scris ceva pe social media”