Ea este Doina, doctorița româncă ucisă cu sălbăticie în Franța! Tânăra urma să se căsătorească

Doina avea 31 de ani și visa să devină un medic extraordinar, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme într-un mod cumplit. Tânăra absolventă a Facultăţii de Medicină din Galaţi a fost găsită fără suflare într-un apartament închiriat din Franţa, unde îşi pregătea rezidenţiatul.

04 dec. 2023, 16:27

Ea este Doina, doctorița româncă ucisă cu sălbăticie în Franța! Doina s-a născut și crescut în Republica Moldova, iar pentru a-și îndeplini visul, acela de a deveni un medic excepțional a venit în România, unde a absolvit Facultatea de Medicină.

Citește și Doliu în lumea afacerilor din România. Un impozant membru al clubului Rotary a murit

Ea este Doina, doctorița româncă ucisă cu sălbăticie în Franța!

După ce și-a finalizat studiile tânăra în vârstă de 31 de ani a plecat în Franța, unde își pregătea rezidențiatul și în același timp își făcea planuri de nuntă.

Însă, toate visele sale au fost spulberate la numai câteva ore după ce s-a cazat în apartamentul pe care îl închiriase prin intermediul platformei Airbnb.

Dorina a fost găsită de autoritățile franceze zăcând fără suflare într-o baltă de sânge. Alarma a fost dată chiar de către părinții fetei care nu reușeau să mai ia legătura cu ea.

Atunci când polițiștii francezi au ajuns la adresa indicată de familia Doinei, au găsit ușa deschisă, iar tânăra se afla întinsă într-un din camere.

Din primele informații oferite de autoritățile franceze, se pare că tânăra doctoriță a fost ucisă prin înjunghiere. Ăe trupul ei au fost găsite mai multe plăgi înjunghiate.

Se pare că tânăra ar fi fost ucisă încă de pe data de 30 noiembrie, însă vecinii săi spun că nu au auzit niciun zgomot în seara crimei. Acum, oamenii legii din Franța caută arma crimei și verifică o mașină de culoare albă, parcată în fața imobilului, a fost și ea verificată de autorități.

Familia și prietenii Doinei sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că ea nu mai este în viață. Potrivit părinților tinerei, ea a plecat în Franța pentru a-și face rezidențiatul.

În aceste momente, o parte din familia ei se deplasează în Franța pentru a participa la procedurile legate de repatriere.

Foștii profesorii ai Doinei spun că sunt șocați de moartea cumplită de care a avut parte tânăra, despre care sun că a fost o studentă cu rezultate foarte bune la învățătură și cu planuri mari de viitor.

Ea urma să se căsătorească cu logodnicul său pe care l-a cunoscut în Galați.

Citește și Primă de Moș Nicolae. Mii de angajați de la stat vor primi bani în plus în decembrie