Ea este femeia care a găsit 20.000 de euro într-o parcare. Ana Maria a înapoiat toată suma. „Nu i-am muncit eu”

O femeie în vârstă de 30 de ani a găsit un portofel în care se aflau 19.160 de euro, tânăra nu a stat pe gânduri şi l-a predat la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi. Portofelul a fost pierdut cu o săptămână în urmă de către o femeie de 64 de ani.   

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 08:55

„Am văzut borseta, m-am uitat în ea şi am observat o groază de bani acolo. Luni am dus-o la Poliţie, iar acolo m-au felicitat. Femeia care i-a pierdut m-a luat în braţe. Nu i-am luat, pentru că ştiam că nu i-am muncit eu“, a povestit femeia care a găsit banii.

Ana Maria Manole a găsit banii în timp ce muncea în parcarea centrului comercial, unde vinde ziare. Aceasta a ţinut însă la ea banii până luni, când a mers la Poliţie şi i-a predat.

Citeşte şi: Un portofel în care se aflau 19.000 de euro a fost pierdut în parcarea unui mall. Ce a făcut tânăra care l-a găsit

Pe 10 februarie, la sediul Poliţiei Municipiului Iaşi s-a prezentat o tânără de 30 de ani, din municipiul Iaşi, care a predat poliţiştilor un portofel cu bani. Aceasta a declarat poliţiştilor că a găsit portofelul în parcarea unui centru comercial din municipiul Iaşi, iar în interior se afla suma de 19.160 de euro. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că portofelul aparţine unei femei de 64 de ani, din comuna Holboca. La data de 6 februarie, aceasta s-a prezentat la sediul Poliţiei şi a reclamat faptul că i-a fost sustras portofelul cu bani, însă, din investigaţiile efectuate poliţiştii, au concluzionat că fapta nu se confirmă“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.