Ea este femeia care a pus la cale jaful de la sala de jocuri din Iaşi

O angajată a unei săli de jocuri a fost împușcată de un individ mascat care a fugit cu o geantă cu 35.000 lei. Totul s-a întâmplat după un plan bine pus la cale de iubita bărbatului.

15 oct. 2022, 17:07
Ea este femeia care a pus la cale jaful de la sala de jocuri din Iaşi

Raluca N. este o tânără din Iași care pare să fi fost capul jafului armat de la sala de jocuri din Nicolina, judeţul Iaşi. Alături de prietenul ei, femeia a reușit să fugă cu o geantă cu aproximativ 35.000 lei.

Planul lor a fost bine pus la punct. Potrivit bzi.ro, Raluca și Gabriel nu sunt străini de jocurile de noroc, ambii fiind împătimiţi ai acestor tipuri de distracţie.

Citeşte şi: Femeie de 35 de ani, împuşcată în piept. Arma e căutată cu detectoare de metale

Cum au acţionat hoţii de la sala de jocuri din Iaşi

Gabriel P. a intrat în sala de jocuri la scurt timp după ce iubita lui a ieșit din ea. Se întâmpla în jurul orei 5:00, când în sală se afla doar o angajată. Invidivul purta cagulă şi o pereche de ochelari pentru a nu fi recunoscut. Bărbatul a scos un pistol cu electroşocuri şi a împuşcat-o pe angajata sălii de jocuri. După atac, acesta a plecat cu o geantă în care se aflau 35.000 de lei.

După ce şi-a revenit din şoc, femeia împuşcată a sunat la 112 și a anunțat că a fost atacată de un individ necunoscut, mascat. Femeia le-a povestit agenţilor că a fost atacată cu un dispozitiv care a paralizat-o, fiind vorba despre un pistol cu electroșocuri.

Cazul a fost preluat de către Serviciul de Investigații Criminale. Polițiștii au reușit, într-un timp extrem de scurt, să pună cap la cap toate informațiile și să ajungă la autori. Joi după-amiaza, Raluca și Gabriel au fost prinși de mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) în trafic. Ulterior, au urmat percheziții domiciliare de unde polițiștii au ridicat mai multe probe și o sumă de bani, printre care s-ar număra și cei furați de la sala de jocuri din Nicolina.