O angajată a unei săli de jocuri a fost împușcată de un individ mascat care a fugit cu o geantă de bani

Jaf de proporții la o sală de jocuri din Iași. O angajată a fost atacată cu un pistol cu electroșocuri, iar hoţii au fugit cu o geantă cu 35.000 lei. Polițiștii au dat imediat alerta, iar cei doi hoți au fost indentificați. Este vorba despre un bărbat și o femeie care au ridicați și duși la audieri. 

14 oct. 2022, 08:58
O angajată a unei săli de jocuri a fost împușcată de un individ mascat care a fugit cu o geantă de bani

Un atac armat a avut loc la o sală de jocuri din Nicolina, judeţul Iaşi. O tânără, angajată a sălii de jocuri, a fost împușcată de un individ mascat. După atac, acesta a plecat cu o geantă în care se aflau 35.000 de lei. După ce şi-a revenit din şoc, femeia împuşcată a sunat la 112 și a anunțat că a fost atacată de un individ necunoscut, mascat, care purta cagulă și ochelari de soare, potrivit BZI. Femeia le-a povestit agenţilor că a fost atacată cu un dispozitiv care a paralizat-o, fiind vorba despre un pistol cu electroșocuri.

Citeşte şi: Femeie de 35 de ani, împuşcată în piept. Arma e căutată cu detectoare de metale

„La data de 11 octombrie a.c., în jurul orei 05.00, polițiștii ieșeni au fost sesizați cu privire la faptul că angajata unei societăți comerciale ar fi fost agresată de un bărbat cu un dispozitiv tip teaser, iar ulterior acesta i-ar fi luat aproximativ 35.000 lei din casa de marcat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Biroului de Investigații Criminale Iași, la data de 13 octombrie a.c., bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a fost depistat și condus la cercetări.

Totodată, a fost condusă la sediul Poliției și o femeie, bănuită de complicitate la comiterea acestei fapte.

Citeşte şi: Femeie împuşcată în cap pe stradă în Mehedinţi. Criminalul a încercat apoi să se sinucidă

De asemenea, pe parcursul cercetărilor, cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au fost efectuate două percheziții domiciliare, pe raza mun. Iași, fiind recuperat peste 70% din prejudiciu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.