Ea este femeia care are sânii ATÂT DE MARI, încât a decis să îi TAIE. „Viaţa mea e un CALVAR”

Aproape toate femeile îşi doresc un piept generos, care să le pună în centrul atenţiei, dar sunt şi cazuri în care o asemenea calitate poate să fie un adevărat coşmar.

RomaniaTV.net
11 nov. 2016, 12:23

Kya Granito, o tânără în vârstă de 21 de ani, ştie, probabil, cel mai bine ce înseamnă să nu poţi trăi liniştită din cauza unui bust mai mare decât şi-ar fi dorit vreodată. Soluţia există: o operaţie de micşorare a sânilor. Înă costurile ei sunt prea mari pentru posibilităţile sale, aşa că a deschis un site unde îşi spune povestea şi speră să primească donaţii care să o ajute să scape de povară. La propriu.

Kya spune că sânii ei uriaşi au împiedicat-o să ducă o viaţă normală, iar acum vrea să strângă 9000 de euro pentru a scăpa de ei.

Ea poartă la sutien mărimea HH, dar problema este că aceştia continuă să crească şi efectiv o cocoşează. „Nu am ce sutien să mai iau pentru că sânii mei cresc în continuare. Îmi cumpăr haine o dată la două săptămâni şi am dureri mari de spate. Uneori nici nu mă pot da jos din pat. Am ajuns să trăiesc un adevărat calvar”, a povestit tânăra pentru publicaţia Metro.

Decizia de a apela la o operaţie de micşorare a sânilor a venit după ce, din cauza lor, a rămas blocată în cadă. „Am rămas blocată şi în cadă din cauza lor! Am încercat să strâng singură banii, dar este foarte greu din cauză că mă întreţin singură, iar economiile mele se duc pe hainele pe care trebuie să le schimb mereu. Aş fi recunoscătoare dacă aş putea să trăiesc o viaţă normală, în care să mă ridic de pe canapea să nu mai fie un chin şi în care să pot să fac mişcare normal. Orice donaţie este bine venită!”, spune Kya.

Iniţiativa ei nu se bucură, însă, de prea mult succes, oamenii la care a ajuns mesajul ei criticând-o pentru faptul că vrea să înşele lumea pentru a face rost de bani. Mai ales că din imaginile de pe contul ei de Facebook nu reiese că problema ar fi chiar atât de mare pe cât spune.