Ea este femeia pentru al cărei număr de telefon Cristiano Ronaldo și-a vândut Porsche-ul la jumătate de preț

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a făcut tot posibilul să obțină numărul de telefon al artistei Kimberly Wyatt (41), cântăreață din trupa „Pussycat Dolls”.

25 apr. 2023, 13:13

Înainte să o cunoască pe Georgina Rodriguez, în 2016, Cristiano Ronaldo a vrut să aibă o relație cu Kimberly Wyatt. Portughezul a făcut tot posibilul să facă rost de numărul de telefon al cântăreaței din trupa „Pussycat Dolls”. Chiar și-a vândut bolidul Porsche Carrera la jumătate de preț, cu 60.000 de lire sterline, conform Mundo Deportivo.

Citește și: Vis împlinit pentru un copil sirian din zona devastată de cutremure. Și-a întâlnit idolul. Cum a reacționat când a apărut Cristiano Ronaldo

După câteva încercări eșuate de a lua legătura cu artista, Cristiano a aflat că Rod Thornley, maseurul de la Manchester United.

„Eram în luna martie sau aprilie și el urma să plece la Real Madrid, toți știam că se va transfera la sfârșitul sezonului. După ce mi-a zis să-i găsesc numărul de telefon, l-am întrebat eu ce câștig am, doar nu era prima oară când îl ajutam. «Îți place mașina mea? Ți-o vând la jumătate de preț când plec la Real Madrid»”, i-a transmis Ronaldo lui Rod Thornley.

Masorul susține că a rezolvat problema în zece minute, dar nu știe dacă Ronaldo a obținut întâlnirea cu Kimberly Wyatt. La finalul sezonului, Rod Thornley s-a dus la fotbalist și l-a întrebat dacă își mai aduce aminte înțelegerea. „A zis «da» și i-am dat 30.000 de lire sterline pentru o mașină de 60.000 de lire sterline. A doua zi am vândut-o pentru 60.000 de lire sterline! Am plecat într-o vacanță frumoasă în Maldive”, a mai dezvăluit Thornley.