Soția lui Ronaldo, apariție de senzație la Campionatul Mondial din Qatar. Georgina Rodriguez s-a blindat cu bijuterii în valoare de 1,6 milioane de lire sterline

Soția lui Ronaldo nu renunță la opulență. Recent, Georgina Rodriguez și-a făcut apariția, la Campionatul Modial de Fotbal din Qatar, blindată cu bijuterii în valoare de 1,6 milioane de lire sterline.

09 dec. 2022, 19:33
Soția lui Ronaldo, apariție de senzație la Campionatul Mondial din Qatar. Georgina Rodriguez s-a blindat cu bijuterii în valoare de 1,6 milioane de lire sterline
Georgina Rodrigues

Soția lui Ronaldo, apariție de senzație la Campionatul Mondial din Qatar. Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, a avut o apariție de senzație la Campionatul Modial de Fotbal din Qatar, acolo unde se află pentru a-l susține pe megastarul portughez.

Citește și Steliana Sima, de la agent de poliție la o carieră în muzică: „Nu sunt un artist fabricat peste noapte, cânt de când mă legăna mama pe picioare”

Soția lui Ronaldo, apariție de senzație la Campionatul Mondial din Qatar

Georgina Rodriguez, în vârstă de 28 de ani, a furat toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe stadionul, unde avea loc meciul dintre Portugalia și Elveția.

Soția starului portughez a avut o ținută de milioane la propriu. Numai bijuteriile purtate de celebrul model au costat în jur de 1.595.000 de lire sterline.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Potrivit lui Zack Stone, directorul general al bijutierilor Steven Stone, ținuta vedetei a inclus un colier de rubin în valoare de 250.000 de lire sterline, o brățară asortată de 150.000 de lire sterline și o selecție de inele cu o valoare combinată de 50.000 de lire sterline.

Experții spun că numai un inel purtat de soția lui Cristiano Ronaldo valorează 80.000 de lire sterline. Mai mult, aceștia susțin că două dintre brățările cu diamante pe care le-a purtat valoarează 25.000 de lire sterline fiecare.

De asemenea, cerceii ei superbi din aur alb de 18 carate cu diamante valorează aproximativ 15.000 de dolari.

Mai mult, Rolexul GMT master II din aur alb de 18 carate, încrustat cu diamante pe care l-a purtat la mâna stângă se vinde cu 400.000 de lire sterline.

Georgina Rodriguez nu a uitat să își pună inelul de logodnă Cartier cu diamante care include un safir mare și este încrustat cu diamante. Acesta valorează 600.000 de lire sterline și este cea mai prețioasă bijuterie pe care vedeta.

Citește și Spectacol total la Mondial! Spania, eliminată de Maroc. Portugalia a spulberat Elveția, cu Ronaldo pe bancă. Înlocuitorul lui CR7, omul meciului. Cum arată sferturile de la CM 2022