Ea este fiica lui Victor Piţurcă. Cum arată şi cu ce se ocupă Claudia FOTO

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal a României, are o fiică de nota 10. Vedeţi mai jos cum arată şi cu ce se ocupă Claudia.

23 sept. 2019, 11:08

Cunoscută drept o fire retrasă, fiica „Satanei”, așa cum i se mai spune lui Victor Pițurcă, Claudia este o familistă convinsă, scrie spynews.ro. Măritată şi cu copil acasă, tânăra în vârstă de 38 de ani este în stare de orice, atunci când vine vorba de Antonio Alexandru, fiul său.

Mămică responsabilă, aceasta nu îl scapă pe puşti din mână. Ea se ocupă personal de creşterea şi de educaţia puştiului.

Citeşte şi Vica Blochina, dezvăluire-bombă. MOTIVUL ULUITOR pentru care nu s-a căsătorit cu Victor Piţurcă

De exemplu, cu câteva zile în urmă, fata lui Victor Piţurcă a fost surprinsă de paparazzii noştri în exerciţiul funcţiunii. Mai exact, Mămică dedicată, Claudia şi-a dus copilul la şcoală.

Apoi, liniştită, fiica lui Victor Piţurcă şi-a făcut timp şi pentru ea. În plină dup-amiază, aceasta a mers într-un restaurant cunoscut şi a servit prânzul. Femeie fără pretenţii, Claudia şi-a comandat o ciorbă pe care a dat-o gata în câteva minute. După ce şi-a potolit foamea, tânara s-a îndreptat spre casă, acolo unde a avut parte de câteva ore de linişte.

Are un naş celebru şi putred de bogat

Claudia, fiica lui Victor Piţurcă, s-a măritat în urmă cu șase ani, pe 22 iunie 2013, cu Mihai Naboiu, un afacerist de succes din Târgu Jiu. Nași acestora au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia, care au suportat toate cheltuielile pentru nuntă, inclusiv rochia miresei care a fost adusă pe comandă din Italia. Petrecerea a avut loc la un hotel celebru din Capitală.

Fiul Claudiei şi al lui Mihai Naboiu, Antonio Alexandru, are opt ani şi a fost botezat tot de Luminița și Cosmin Olăroiu. Puştiul avea doi ani, atunci când părinții săi au făcut nuntă.

Fata lui Victor Piţurcă este o femeie de afaceri de succes. Aceasta deţine o firmă de arhitectură în București.