Ea este mămuca Ana, bătrânica de 102 ani care a emoționat internetul cu un cântec ascultat de generații întregi

Un videoclip postat pe TikTok a stârnit emoție pe platforma de divertisment! O bătrânică în vârstă de 102 ani, pe nume Ana, a încântat inimile internauților cu un cântecel din copilăria sa de demult. În timp ce își savura castronul de ciorbă, drăguța vârstnică și-a amintit cu nostalgie de clipele neprețuite.

27 mart. 2024, 21:48
Ea este mămuca Ana, bătrânica de 102 ani care a emoționat internetul cu un cântec ascultat de generații întregi

Mămuca Ana are 102 ani și s-a născut în satul Chiurt, raionul Edineț, din Republica Moldova, de acolo de unde n-a plecat niciodată.

Citește și Ea este lelea Viorica, bătrâna de 100 de ani care a impresionat internetul cu lecția de viață pe care le-a dat-o tuturor femeilor! ”Mama e cea mai înaltă funcție. Copiii sunt viața mamelor!

Deși are vârsta incredibilă de 102 ani, sufletul bătrânei a rămas la fel de tânăr, după cum se poate observa din videoclipurile postate pe platforma TikTok.

Desigur, cel mai probabil nu bătrânica și-a creat contul pe platforma de divertisment, ci fiica acesteia, care obișnuiește să le arate internauților diferite momente prețioase alături de mama sa.

În ultimul clip devenit viral, mămuca Ana își aduce aminte cu drag de momentele copilările, și, deși are o vârstă foarte înaintată, aceasta a cântat vers cu vers din clasicul cântec ”Vine, vine primăvara”.

Cu un zâmbet fad pe față și cu pielea îmbătrânită, vizibil trecută prin multe anotimpuri, mămuca Ana a cântat nostalgică, în timp ce mânca din castronul cu ciorbă.

„Am vrut să te rog să spui poezia asta! Dar ai zis singură! Mi-a arătat băiețelul pe telefon. Bravo, știi mult în căpșorul tău”, a spus fiica bătrânei.

„Am știut multe, dar am uitat”, a spus vârstnica drăguță, în timp ce mai înfuleca o lingură din zeama plină de legume și fidea.

”Fiți bucuroși”

Desigur, videoclipul a ajuns imediat la inimile tuturor, mulți dintre internauți devenind nostalgici și totodată, speriați cu gândul la bătrânețe.

„Multă sănătate, mamaie! Să aveți grijă de ea”, a scris cineva.

„Când mă gândesc că pe toți ne așteaptă bătrânețea…intru în depresie”, a mai scris un internaut.

„Sănătate! Eu am pierdut-o pe a mea. Fiți bucuroși!”, a scris altcineva.

Citește și Bătrână din Vaslui, escrocată pe internet: „Am intrat pe YouTube să ascult rugăciuni şi am dat de un videoclip cu Ţiriac”

„O româncă adevărată. A trăit vieți”, a scris un altul.

„Draga de ea!”, a mai scris un utilizator TikTok.

Iată că, printre nenumăratele videoclipuri fără sens de pe renumita platformă, găsim și ”secvențe” din ceea ce înseamnă realitate.

Această realitate, a mămucăi Ana, este încă în picioare, chiar și după decenii întregi.

@mamucahaneamamuca Ana 102ani♬ sunet original – 𝙢𝙖𝙢𝙪𝙘𝙖 𝙃𝙖𝙣𝙞𝙖 👋