Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

O tragedie cumplită s-a abătut asupra unei familii din Iași. Mihaela, care avea numai 29 de ani, a murit în urma unui grav accident rutier chiar în ziua de Moș Nicolae, lăsând în urmă un băiețel care acum, nu mai are cui să îi mai spună mamă.

06 dec. 2022, 17:34
Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae

Ea este Mihaela, tânăra de 29 de ani care s-a stins din viață într-un cumplit accident chiar în ziua în care fiul ei îl aștepta pe Moș Nicolae. Tragicul accident a avut loc, joi dimineață, în jurul orei 9:00, în localitatea Țuțora, din județul Iași.

Citește și Carnagiu pe DN2. Două persoane au murit şi una a fost rănită, într-un accident la Mihăileşti

Tânăra în vârstă de 29 de ani se deplasa către locul de muncă, însă la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Din păcate, Mihaela nu a rezistat impactului devastator, iar un copil a rămas în prag de sărbători fără mamă.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele producerii tragicului accident.

„La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.00, polițiștii rutieri ieșeni au fost sesizați despre un faptul că un auto s-a răsturnat pe DJ 249, pe raza localității Țuțora, iar o șoferița este încarcerată.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul femeii.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii întregii situații de fapt”, a transmis IPJ Iaşi.

În loc să se pregătească pentru Sărbătorile de Iarnă, familia Mihaelei se pregătește să o conducă pe ultimul drum.

Poate că din ceruri, Mihaela îl va ruga pe Moș Crăciun să umple golul lăsat în sufletele celor rămași în urmă.

Citește și Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman