Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman

Tragedie cumplită în Teleorman! Alina, o tânără în vârstă de 21 de ani, a fost găsită fără suflare în câmp, la doar câteva ore după ce fostul său iubit și-a pierdut viața într-un grav accident rutier.

24 oct. 2022, 20:32
Ea e Alina, tânăra găsită moartă pe câmp la scurt timp după ce fostul iubit a murit într-un accident teribil în Teleorman

Alina avea 21 de ani și o viață înainte, însă destinul său i-a fost curmat mult prea devreme, chiar de către cel care spunea că o iubește mai mult decât orice pe lume.

Citește și S-a aflat cine este femeia găsită moartă pe un câmp în apropiere de București

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că povestea lor de dragoste avea să se termine sâmbătă, într-un fel atât de crunt, nici măcar Alina care voia să pună punct relației toxice pe care o avea cu Florin, care în ultimul timp devenise extrem de gelos și o acuza în permanență  că l-ar fi înșelat.

Sătulă de toate aceste reproșuri, fata s-a hotărât să se întâlnească pentru ultima oară cu fostul iubit și să îi spună adio.

Însă Florin nu a putut să accepte acest lucru și decât să o știe pe Alina în brațele altuia a preferat să o omoare.

Astfel, ultima întâlnire cu fostul iubit a devenit cel mai negru moment din viața Alinei, care nu merita un astfel de sfârșit tragic.

Biata fată a fost bătută cu bestialitate până când a rămas fără suflare, apoi fostul iubit a urcat-o în mașina sa și a dus-o pe un câmp din apropierea localităţii Frumoasa, judeţul Teleorman, unde i-a abandonat trupul neînsuflețit.

Gelozia i-a luat mințile atât de tare lui Florin încât a renunțat nu doar la Alina ci și la propria viață.

După ce a bandonat trupul fetei, bărbatul a plecat cu aceeaşi maşină, iar la ieşire din localitatea Bragadiru către Bujoru, a accelerat puternic şi a intrat în plin într-un copac de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două, iar Florin nu a avut nicio şansă de supravieţuire, rușind în cele din urmă să își pună planul în aplicare.

Anchetatorii au considerat inițial, accidentul în care și-a pierdut viața tânărul unul simplu produs din neatenție sau pe fondul vitezei, însă după câteva ore aveau să facă o descoperire șocantă.

„La data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați, prin Sistemul Național Unic pentru apeluri de Urgență 112, de un bărbat cu privire la faptul că ar fi observat o persoană decedată pe câmpul dintre localitățile Frumoasa și Bragadiru. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care, în urma verificărilor efectuate, a stabilit faptul că este vorba despre o tânără, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Alexandria, care a fost găsită în extravilanul comunei Frumoasa, județul Teleorman. În urma examinării, tânăra prezenta urme de violență pe corp, fiind transportată la o unitate medicală, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

Citește și Femeie de 24 de ani găsită moartă în casă. Poliția spune că s-a sinucis, dar rudele spun că a fost ucisă: „Era vânătă la mâini, nasul spart. Primise mesaje de amenințare”