Ea este prima concurentă bisexuală din istoria Miss USA. A trăit o adevărată dramă până să îşi recunoască orientarea sexuală

Publicat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 10:41 // Actualizat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 12:19 // Sursa: romaniatv.net

Rachel Slawson este prima concurentă bisexuală din istoria USA. Miss Utah va urca pe scenă alături de celelalte finaliste, acceptându-şi în totalitate orientarea sexuală, potrivit CNN.

Tânăra de 25 de ani este foarte ambiţioasă, s-a înscris de cinci ori în cursa pentru Miss USA, până să devină câştigătoare. Slawson a recunoscut că este bisexuală, astfel fiind prima concurentă în istoria a 68 de ani a concursului Miss USA, care şi-a recunoscut orientarea sexuală.

După multă vreme în care a încercat să fie şi să pară altceva, s-a decis că trebuie să se arate lumii exact aşa cum este. "După mulţi ani în care încerci să fii altcineva, reuşeşti doar arătându-te pe tine, aşa cum eşti", a spus ea pentru CNN.

Înainte de câştigarea concursului, Rachel a împărtăşit cu prietenii virtuali mai multe lucruri din viaţa ei cum ar fi orientarea sexuală, cum a ajuns să o accepte, la un moment dat, mai exact la vârsta de 19 de ani, având şi o tentativă de suicid.

Câştigătoarea Miss Utah a îndemnat pe toată lumea să se accepte aşa cum este, acesta fiind singurul mod în care oamenii pot trăi fericiţi.

Rachel Slawson vrea să viziteze școlile și întreprinderile locale

Chiar dacă nu a fost încă anunţată data când va avea loc concursul Miss USA, RAchel are un program extrem de aglomerat.

Planifică să viziteze școlile și întreprinderile locale pentru a discuta despre prevenirea sinuciderii. Ea va continua să fie transparentă cu privire la tulburarea bipolară și la sexualitatea ei, de asemenea, pentru a schimba stereotipurile, ceea ce trebuie să arate și să pară o concurentă.loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bisexuală concurenta miss usa Miss USA
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H