Ea este Ramona, tânăra de 27 de ani care a murit după ce a căzut în Lacul Snagov. Familia este în stare de șoc: „Frumoasa mea nepoțică nu mai e!”

Ramona a murit în urma tragicului eveniment de pe Lacul Snagov, în timpul unei petreceri. Tânăra avea numai 27 de ani.

06 mai 2023, 23:35

Vineri seara, o petrecere în Snagov avea să se termine tragic. În timpul evenimentului, două persoane s-au urcat pe un skijet, fără veste de salvare, și au plecat pe lac. La doar câteva minute, au ajuns sub apă. O femeie a fost savată, dar Ramona, tânăra de numai 27 de ani, a fost găsită în apă, la o adâncime de 7 metri.

La petrecere au participat mai multe persoane, evenimentul desfășurându-se pe pontonul unei foste terase, unde se afla un restaurant care a ars în urmă cu mai mulți ani. Petrecerea a fost organizată de iubitul Ramonei.

Citește și: UPDATE Două persoane au căzut în Lacul Snagov. Una a fost scoasă de martori, cea de-a doua încă nu a fost găsită

Totul a luat o turnură tragică atunci când Ramona și o prietenă de-ale sale au plecat să se plimbe cu skijetul pe lac. Alex Andronescu, organizatorul petrecerii, a încercat să găsească o explicație despre cum ar fi putut să cadă cele două persoane în apă. Tragedia s-a produs în jurul orei 21.00, iar niciuna dintre fete nu ar fi știut să înoate.

„N-a plecat niciuna cu vestă, inconştiente. Nu ştiu ce au făcut acolo, s-au învârtit în cerc, nu ştiu. Erau plecate de cinci minute, şapte minute. Când am ajuns acolo, skijetul era într-o parte. Cred că într-un viraj, cea din spate a tras. Altfel nu aveau cum să pice amândouă. Se îneca şi cealaltă dacă nu mă duceam”, a declarat organizatorul evenimentului, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Tragedie în apele râului Mureș. O barcă gonflabilă, în care se aflau 12 persoane, s-a răsturnat. Un copil de trei ani a murit înecat, iar patru persoane, printre care doi minori, sunt dați dispăruți

Scafandrii au intervenit la fața locului cu trei bărci, pentru a găsi persoana dispărută în apele lacului. S-au deplasat și alte echipaje ale ISUBIF, printre care pompierii, echipajul de descarcerare și SMURD-ul.

Ramona avea 27 de ani și era foarte pasionată de sporturile nautice. În urmă cu o săptămână postase pe rețelele sociale imagini din locul unde și-a găsit sfârșitul.

„Frumoasa și deșteapta mea nepoțică nu mai e! S-a dus la îngeri! Ea a fost motivul pentru care m-am apucat de meseria pe care o am acum… și ea a fost printre primii mei elevi. O voce superbă și o minune de om. Drum bun, minunata mea! Drum bun, Ramona”/ „Este șocant, extrem de dureros și nedrept! Ramona noastră s-a stins! Condoleanțe familiei!”, sunt doar două dintre mesajele care apar acum pe Facebook în memoria sa.