Mărturia cutremurătoare a soţiei lui Mihai Roman, românul ucis în Italia în stil mafiot. Ce spune femeia despre motivul asasinatului

Apar noi detalii despre cazul românului Mihai Roman, care a fost ucis în stil mafiot la Roma. Carabinierii îi caută pe cei care au pus la cale această crimă.

10 mart. 2023, 23:43
Mărturia cutremurătoare a soţiei lui Mihai Roman, românul ucis în Italia în stil mafiot. Ce spune femeia despre motivul asasinatului

Mihai Ștefan Roman, un român în vârstă de 33 de ani care lucra în Italia ca zidar, trăia de săptămâni întregi în teroare. Se pare că bărbatul a primit mai multe amenințări cu moartea înainte să fie ucis. Asta după ce soția sa a devenit confidentul unei femei care se plângea de traiul greu pe care-l avea alături de soțul său, un cetățean albanez care avea probleme cu legea.

Victimă a violenței domestice, femeia s-a plâns că este abzuată de soțul său. Ea povestea că avea „permisiunea” să iasă din casă doar pentru a-și lua copilul de la școală și era constant monitorizată de soțul său. Femeia s-a plâns în repetate rânduri la soția lui Mihai Roman.

Bărbatul albanez nu a ezitat să-i distrugă soției sale telefonul mobil atunci când a aflat că ea se plânge la prietena sa româncă.

Românul ar fi încercat să o scape pe femeia abuzată de teroarea în care trăia. Enervat de situație, cetățeanul albanez ar fi început să-l amenințe pe Mihai.

„Mi-ai distrus familia. Dacă soția ta nu tace, te aranjez, te distrug”, i-ar fi spus bărbatul albanez lui Mihai, conform Ilmessaggero.it, citat de Stirileprotv.

Mihai i-ar fi spus la rândul lui soției sale: „Mă faci să mă omoare ăsta!”

Citeşte şi: Răsturnare de situaţie: amendă de 150 de euro dacă porţi masca în transportul public!

Albanezul avea pistol, iar anchetatorii urmează să vadă dacă acesta avea și drept de port-armă, dar și dacă aceasta este cea cu care s-a tras.

Soția lui Mihai a povestit în fața carabinierilor despre certurile pe care el le avea cu cetățeanul albanez. Spunea că soțul său era din ce în ce mai speriat și ajunsese să se închidă în el.

Femeia spune că execuția soțului ei chiar de 8 Martie ar fi „cel mai atroce cadou pentru Ziua Femeii”. Ea le-a spus polițiștilor că, pe 8 martie, a presimțit pericolul. La scurt timp a aflat vestea că bărbatul a fost ucis.

„Familia mea distrusă”, a mărturisit femeia.

Mihai Roman nu avea probleme cu legea. Familia povestește că era un bărbat muncitor, familist, care ducea o viață liniștită. Copiii săi gemeni mici își așteaptă acasă tatăl. Ei nu știu că a murit.

„Îl sună tot timpul la telefon, vor să meargă la pescuit cu el, așa cum fac în fiecare weekend. Pescuitul era marea pasiune a lui Mihai”, a povestit un văr.

Familia exclude că Mihai ar fi fost implicat într-o afacere ilegală cu droguri. Rudele au căutat în casă dovezi, dar nu au găsit nimic.

„Ziarele vorbeau despre asta, așa că am avut îndoiala că ar putea ascunde ceva, că a intrat într-o afacere proastă, dar nu am găsit nimic. Avem încredere în anchetă, vrem să se facă dreptate”, a spus una din rudele lui Mihai, potrivit Ilmessaggero.it.

Citeşte şi: Teroare în Germania. După carnagiul de la Hamburg, luare de ostatici la Karlsruhe