Ea este Tanti Lenuța din Chinteni, „bunica” lui Mircea Bravo. Femeia a apărut și în filmul cretorului de conținut

Tanti Lenuța a devenit cunoscută datorită videoclipurilor lui Mircea Bravo și recent a apărut și în filmul îndrăgitului vlogger.

13 oct. 2022, 09:25
Ea este Tanti Lenuța din Chinteni, „bunica” lui Mircea Bravo. Femeia a apărut și în filmul cretorului de conținut

Lenuța Moldovan, în vârstă de 74 de ani, este originară dub cimuna Chinteni din județul Cluj și apare frecvent în clipurile lui Mircea Bravo. Ea nu este bunica reală a vloggerului, dar se înțeleg foarte bine și în realitate, nu doar atunci când lucrează împreună.

Tanti Lenuța a jucat și în filmul apărut recent în cinematografe, „Mirciulică”. În afară de pelicula în care are unul dintre rolurile principale, femeia mai apare alături de Mircea și în reclame. Aceasta s-a distrat pe măsură pe platourile de filmare și le-a făcut colegilor cozonaci. Colegii de platou i-au oferit, la rândul lor, bunătăți.

Bunica carismatică spune că îi place la București, dar numai în vizită, fiindcă este un oraș aglomerat.

„La filmări am făcut cozonaci, le-am adus, dar și ei m-au servit. Am făcut reciproc. (…) Îmi place la București, dar să nu stau aici. Doar în vizită. E tare aglomerat. Cred că m-aș descurca până la urmă, dar acolo e mai bine, unde te-ai învățat”, a declarat Tanti Lenuța pentru ego.ro.

Citește și: Mircea Bravo vorbește despre viața de om însurat. Prin ce schimbări trece faimosul creator de conținut

Aceasta a mai spus că experiența a făcut-o să se simtă ca o actrița de la Hollywood. Hainele pe care ea le poartă în videoclipurile luo Mircea Bravo, dar și în filmul „Mirciulică” sunt chiar din propria ei garderobă. Multe dintre costumele populare pe care le poartă sunt cusute chiar de bunicuță.

„Am venit cu garderoba mea. Am venit cu ce am. Am mai multe straie ca la alea de la Hollywood. Foarte multe sunt făcute de mine. Nu pot să le aduc cu mine, să mă gătesc cu ele. Le las la nepoată că și ei îi plac mult”, a dezvăluit tanti Lenuța.

Care este relația dintre Tanti Lenuța și Mircea Bravo

Simpatica bunicuță și Mircea Popa, cunoscut ca Mircea Bravo, sunt văzuți deseori împreună în mediul online. Aceștia nu sunt rude cu adevărat, dar femeia ține la el foarte mult și ar face orice pentru acesta.

„Nu e nicio problemă că mă pune la muncă. Pentru el, cum e vorba aia, sar și în foc”, a adăugat femeia.

Chiar dacă are 74 de ani, Tanti Lenuța este activă și nu o obosesc filmările, dimpotrivă, îi oferă foarte multă energie. Pentru ea, filmările nu sunt o muncă, ci o pasiune.

„Joc și în ‘Nuntă pe bani’. Păi nu mă las. Gata. Cât mă ține Dumnezeu mă duc înainte. În concediu am fost când am fost în serviciu. Ce fac acum este un hobby, este de plăcere și mă duc înainte. Dacă stau două zile acasă îmi încarc bateriile și apoi începem iar”, a mai spus ea.

Citește și: Mircea Bravo s-a însurat. Primele imagini cu mirii, cine este aleasa celei mai cunoscute bunici din România