EBA, despre posibilitatea ca Udrea să apară într-o nouă construcţie: Politica este imprevizibilă

Fiica preşedintelui Traian Băsescu, europarlamentarul Elena Băsescu, a declarat duminică că nu ştie exact ce va face în viitor fosta candidată la preşedinţia PDL, Elena Udrea, însă nu a exclus posibilitatea ca aceasta să apară într-o nouă construcţie politică.

07 apr. 2013, 13:29
EBA, despre posibilitatea ca Udrea să apară într-o nouă construcţie: Politica este imprevizibilă

„O susţin în continuare pe Elena Udrea. Politica este imprevizibilă. Nu ştiu ce să vă spun (dacă va apărea într-o nouă construcţie politică n.r.)”, a spus Elena Băsescu într-un interviu pentru Agerpres.

Europarlamentarul Elena Băsescu, o prietenă declarată a Elenei Udrea, a criticat noua conducere a PDL, spunând că este vorba doar de echipa lui Vasile Blaga, „majoritatea fără rezultate bune”.

„Majoritatea fără rezultate foarte bune. Responsabilitatea le revine în totalitate, este numai echipa domnului Blaga”, a mai spus Elena Băsescu.

Elena Udrea a pierdut alegerile pentru şefia PDL şi a făcut mai multe contestaţii în această privinţă, dar ele nu au fost luate în considerare. 

În urma scandalului de la convenţia PDL, au apărut zvonuri potrivit cărora Elena Udrea ar pleca din PDL. Acestea au fost din ce în ce mai dese, cu tât mai mult cu cât Traian Băsescu a declarat că se desparte de PDL, iar Cristian Diaconescu a anunţat înfiinţarea unei noi construcţii politice, Mişcarea populară