EBA îl pune la punct pe colegul Bodu, într-o postare pe twitter

După ce europarlamentarul PDL Sebastian Bodu și-a atacat mai mulți colegi de partid precum Teodor Baconschi, Traian Igaș și Petru Luhan, Elena Băsescu îl acuză pe acesta “de lipsă de colegialitate și de activitate în Parlamentul European, PE”.

RomaniaTV.net
28 mart. 2012, 07:57
EBA îl pune la punct pe colegul Bodu, într-o postare pe twitter

Petru Luhan este un europarlamentar activ spre deosebire de Bodu care vrea să compenseze lipsa activităţii în PE prin atacuri la persoană. Totodată Sebastian Bodu consideră sub demnitatea lui să ia cuvântul în plen, ironizându-ne deseori„, scrie libertatea.ro.

De altfel, eurodeputatul PDL Bodu a vorbit doar de șapte ori, în cei trei ani de când reprezintă România în Parlamentul European, în timp ce Elena Băsescu a luat cuvântul numai anul trecut de 120 de ori.

Mai mult, pe vremea când era președintele ANAF, acesta a spus că nu știe să calculeze TVA-ul și că asta nu e treaba șefului Fiscului.

Bodu apare în dosarul de corupție în care este implicat un alt eurodeputat român, fostul PSD-ist Adrian Severin, care a cerut mită de la firme private pentru a modifica anumite legi europene în favoarea acestora.