EBA, apariţie colorată la întâlnirea liderilor europeni VIDEO

Europarlamentarul Elena Băsescu a fost o apariţie extrem de colorată la întâlnirea liderilor europeni veniţi la Bucureşti pentru Congresul PPE, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului. Deşi nu a vrut să vorbească cu jurnaliştii, mezina preşedintelui şi-a luat în serios rolul de gazdă, fiind cea care a întâmpinat-o la sosire pe Evghenia Timoşenko, fiica fostului premier al Ucrainei, Iulia Timoşenko.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 12:04
EBA, apariţie colorată la întâlnirea liderilor europeni VIDEO

EBa a ales o ţinută colorată pentru întâlnirea cu popularii europeni, ea făcându-şi apariţia la lucrările de la Palatul Parlamentului într-un costum mov, cu pantofi cu toc înalt.

Elena Băsescu a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor, mulţumindu-se să le spună să fie foarte atenţi la scări. EBA a avut timp în schimb pentru câteva poze cu Evghenia Timoşenko, fiica fostului premier al Ucrainei, pe care a întâmpinat-o la sosire şi a condus-o spre sala în care se ţine Congresul PPE.

Înainte de a ajunge în acea sală, fiica Iuliei Timoşenko a fost salutată şi de către preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Evghenia Timoşenko a declarat că la întâlnirea cu Traian Băsescu va avea ocazia să discute şi să asculte sfaturile şi opiniile preşedintelui în legătură cu situaţia din Ucraina.

„O să avem o întâlnire şi o recepţie cu preşedintele Traian Băsescu în această după-amiază şi o să putem să discutăm şi să ascultăm sfaturile şi opiniile sale în legătură cu situaţia din Ucraina”, a precizat fiica Iuliei Timoşenko întrebată dacă Traian Băsescu i-a promis ajutor.

Preşedintele Traian Băsescu o va primi, miercuri, la Palatul Cotroceni, pe Evghenia Timoşenko, fiica fostului prim-ministru din Ucraina, Iulia Timoşenko, condamnată anul trecut în ţara vecină la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere.

Primirea Evgheniei Timoşenko, fiica în vârstă de 31 de ani a fostului premier ucrainean, face parte din programul public al preşedintelui Băsescu pentru miercuri, 17 octombrie, când la Bucureşti se desfăşoară şi Congresul PPE, la care şeful statului va participa, în calitate de invitat, în cursul după-amiezii, după cum a anunţat Preşedinţia.

După încarcererea Iuliei Timoşenko în august 2011, Evghenia Timoşenko a întreprins o campanie în favoarea eliberării mamei sale, ea vizitând în ultimul an mai multe capitale importante, cum ar fi Berlin, Paris şi Washington, fiind prezentă inclusiv la Strasbourg, la CEDO, la audierile privind cazul fostului premier ucrainean.