EBA, în LACRIMI după anunţarea REZULTATELOR ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

"Partidul Mişcarea Populară nu ar fi reuşit să treacă pragul electoral, dacă nu m-aş fi retras din cursa pentru europarlamentare", a scris Elena Băsescu pe contul ei de socializare. Fiica preşedintelui a ţinut să facă această precizare după ce la ora anunţării rezultatelor a fost alături de membrii PMP. Emoţionată, EBA a lăcrimat când a aflat că partidul în care s-a înscris a intrat în Parlamentul European.

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 07:46
EBA, în LACRIMI după anunţarea REZULTATELOR ALEGERILOR EUROPARLAMENTARE

„Le mulţumesc tuturor celor care astăzi au acordat votul lor Partidului Mişcarea Populară. Rezultatul obţinut astăzi de PMP este o victorie enormă pentru un partid înfiinţat în urmă cu aproape 3 luni, fără structuri, care este format în proporţie de 80% din oameni noi, care nu au mai făcut politică, şi care s-a luptat continuu cu PSD, devenind astfel principala forţă a Opoziţiei din România. Prin comparaţie cu toate celelalte partide care s-au prezentat pentru prima dată la un test electoral, doar PMP a reuşit să treacă pragul de 5% şi să-şi dovedească potenţialul uriaş pe care îl are în perspectiva alegerilor din 2016. Privind în urmă, nu pot să nu mă gândesc la faptul că am luat decizia corectă atunci când am decis să nu candidez ca independent. S-a dovedit acum că o eventuală intrare a mea în competiţia electorală ar fi aruncat PMP sub pragul de 5%”, a scris Elena Băsescu, pe Facebook.

Fiica preşedintelui a votat, împreună cu soţul ei Bogdan Ionescu, în Bucureşti. Cei doi au venit şi cu Sofia Anais la secţia de votare. În anii anteriori, Elena Băsescu mergea să voteze intotdeauna împreună cu părinţii.