EBA şi Syda se relaxează la Neptun. Vezi cum arată mezina preşedintelui în luna a şaptea de sarcină

Deşi sarcina sa este destul de avansată, Elena Băsescu nu poate sta departe de mare. Fiica cea mică a preşedintelui Băsescu petrece câteva zile de vacanţă la Neptun, împreună cu soţul ei, Bogdan Ionescu.

22 iul. 2013, 11:18

Elena Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de soţul său, Bogdan pe malul mării. Mezina preşedintelui poată o rochie largă, care îi ascunde foarte bine burtica de gravidă. De altfel, EBA nu pare să fi luat prea multe kilograme în plus în cele şapte luni de când este însărcinată.

De altfel, fiica lui Traian Băsescu, nu s-a plâns niciodată de sarcină, pe care o consideră o binecuvântare. „Toată lumea mă întreabă dacă mă simt bine. Eu consider că sarcina nu este o boală, este o binecuvântare aşa că singurul răspuns pe care pot să vi-l dau este că mă simt extraordinar de bine”, declara cu ceva timp în urmă EBA.

Copilul urmează să vină pe lume în luna septembrie. Elena Băsescu va da naştere unei fetiţe, lucru pentru care preşedintele României este în culmea fericirii.