Ecaterina Andronescu: A fost o greşeală ordonanţa pe justiţie. Dacă Dragnea o corectează, face ceea ce trebuie

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a declarat, sâmbătă, că ordonanţa de urgenţă privind modificarea Codurilor penale a fost "o greșeală", adăugând că dacă Liviu Dragnea o va corecta, "va face ce trebuie".

04 feb. 2017, 14:11
Ecaterina Andronescu: A fost o greşeală ordonanţa pe justiţie. Dacă Dragnea o corectează, face ceea ce trebuie

„Sper să se găsească soluția cea mai profesionistă și corectă cu putință, în așa fel România să își vadă de drumul ei, așa cum cred că are dreptul fiecare dintre cetățenii acestei țări. Adică o Românie în care să ne putem crește copiii și nepoții, o Românie în care să putem spera că ziua de mâine este mai bună decât ziua de ieri. După opinia mea, cred că a fost o greșeală această ordonanță, a fost greșeală și pe fond și cred că dacă președintele Dragnea o corectează, face ceea ce trebuie„, a declarat Ecaterina Andronescu, sâmbătă, la România TV.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, sâmbătă, că va propune o soluţie de detensionare a situaţiei din cauză că simte că ”membrii PSD nu mai pot fi ţinuţi în frâu”, fiind posibilă chiar şi abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor penale, cu condiţia ca soluţia să fie acceptată şi de către premierul Grindeanu.

CITEŞTE ŞI: Vicepremierul Sevil Shhaideh: Nu ştiu dacă OUG privind modificare codurilor penale va fi retrasă