Ecaterina Andronescu a fost RĂNITĂ într-un accident. Maşina ministrului a răsturnat un Taxi VIDEO

Ecaterina Andronescu a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier în centrul Capitalei. Andronescu a fost rănită, dar a refuzat să fie transportată la spital. În urma impactului, taxiul tamponat de maşina ministrului s-a răsturnat. Ecaterina Andronescu a explicat la România TV că accidentul a avut loc în timp ce se deplasa spre Ministerul Educaţiei şi că s-a rănit la degetele de la mâna stângă, în timpul declanşării airbagului.

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 13:17
Ecaterina Andronescu a fost RĂNITĂ într-un accident. Maşina ministrului a răsturnat un Taxi VIDEO

Accidentul a avut loc în jurul orei 16:00, la intersecţia străzii Ştirbei Vodă cu strada Luterană, în zona Sălii Palatului.  În urma impactului, Ecaterina Andronescu a fost rănită uşor la mâna stângă, iar taximetristul la frunte.

„Veneam spre Minister pe strada Luterană. În intersecţia cu Ştirbei Vodă aveam verde, un taximetrist a intrat pe roşu şi a intrat peste mine. M-am lovit la trei degete, nimic important. Taximetristul nu are nimic. Loganul meu e avariat în faţă. Sunt şofer cu experienţă şi nu am păţit asemenea lucru”, a declarat Ecaterina Andronescu la România TV.

Traficul pe Strada Ştirbey Vodă, unde a avut loc accidentul a fost restricţionat, iar la faţa locului a venit şi ministrul Internelor Mircea Duşa.